|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 318319320321322 339> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...Ја барав темана понеделнички,изумив дека вторник му ти било.
Како и да е... Волкот е широк во вратот оти сам си ги лови овците! Да знаев да си седев дома. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...После два дена на 1400 метри надморска височина,Скопјево ме гуши.У секоја смисла!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...samo da smenam potpis
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК... Значи шо гадови иам за колеги бог да чува и да брани.Ги гледав како својте деца... Ама ако,ќе искочи вистината на виделина за некој ден,е тогаш најслатко че се смејам.
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
SVOJA
Сениор Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdk..... Zvere gadovite sekade gi ima, a mu veruvash ko na dushata svoja
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...После овој исцрпувачки викенд,денес ми е недела и точка.
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdk...ova noc nije moj dan...
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdk...si slusam edna pesnicka...kako za mene...
Ja sam, dečko, Boing 747 Da letiš sa mnom moraš biti broj 1 Hoćeš da me imaš, vidim da me gledaš Gas me vozi, Porsche Panamera Ja baš takve dobro, dobro znam Kažu da si za žene opasan Meni treba provod, ne znam šta ću s tobom Dokaži mi da nisi dosadan A ti si mali tako jak, ključevi od kola, skup sat A ja nemam mira posle 2, šta će tebi manijak k'o ja |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...Толкаво магаре станав,а со карактер нула!
Отидов си купив млеко,сварив и пиев кафе. Шо ми требаше муж да изигравам и вртам на забарката. Многу сум имал среќа ми вика уше денес ќе ме примела. Алоооо Мене кои припреми ми требаа да се јавам, и она среќа ќе ми троши одма ќе ме примела. Тоа ти е кога си ја трошам среќата на небитни работи. |
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Leka nok, Bjonsa...
|
|
DeepBlue
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...Душа напатена ја!
Вчера си ручав селско месо,во страв после забарот гладен да не останам. Околу 16 ч. ми се јави забарката да ми одложи за денес,иамло проблерм со струјата... Јаден ја денес покрај седмица поминувам,си се вратив во страв да не ослабам некое килце деновиве. Но после од седмица до желецничка пешанка фатив. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...Отвори фејсбук двајца без тројца онлајн.
Влези на форум,почнав дури сам да си здосадувам на себе. У автобус,а ене подоле слика,сам од Бит Пазар до Маџари. Петок,пензионери демек бесплатно.Ма јок живот некој. Пешки фатив во линија со Панорама од Водно до Чаршија. Жими едно куче оптегнато на најлонот од Ацевата фонтана, бележано со жолта менѓуша чоек нема у очи да те погледне. Кога стигнав до Свети Димитрија една женичка седната забрадена со марама ја слушам. -Господи немој да заврне,некој динар да соберам. Дај некој динар господине за лепче.На секој еден минувач се обраќа.Отидов ја викендов два дена во живот оти овде катаден се умира. |
|
Neptun74
Сениор Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam -nesto ponekogas... onaka, nekoja misla kje preleta niz glava. OK misla, voglavno. A odma posle, kako kontra misla, kje mi tekne na cirkusov od svet u koj egzistirame. Ko kacen na ringispil u luna park se osekjam, okolu mene samo klovnovi i ponekoj zaprepasten lik ko mene, so faca ko izlezena od monti pajton... nasekade eci onaa muzika od kutijata so racka, okolu koja igra majmunce so sholja u raka da zbira moneti I taka, ja vitkam mislata u wc papir, frlam u skolka i go "flesh"-iram kazanceto... мој линк Изменето од Neptun74 - 18.Ноември.2017 во 00:01 |
|
DeepBlue
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...На коцкари сум алергичен.
Али по месец дена работно искуство у кладилница и една година со кафемати научив оти најефтино и најубаво кафе има во кладлиница.За ситуации ко оваа,кога мора да почекам. А денес со привилегија вака закриен у близина на Св.Петка да си имам и шоу од хеликоптерот над МВР. |
|
Внеси реплика | страница <1 318319320321322 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |