|
Државјанство, пасош ? |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | ||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Република Србија во август 2012 упати до дел од граѓаните од соседството апел за поднесување на барање за српско државјанство без наплаќање на административна такса (околу 200 евра) за сите оние кои ќе побараат но под услов да се по потекло (родители, баба, дедо...) од Србија а независно етничката припадност. Бесплатната можност важи ограничено време и само за оние кои живеат во соседните земји на Р.Србија (Романија, Бугарија, Македонија, Албанија, Босна и Херцеговина, Хрватска и Унгарија). Како до српско државјанство? Кој сè бара српско државјанство? Изменето од Majkl - 14.Септември.2012 во 02:15 |
||
Бог повторно му говори денес на човештвото преку Неговата пророчица, Габриеле од Вирцбург. Тој не ја говори речта на Библијата!
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nudam EU Drzavjanstvo...Uslov ..brak
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прав другар си, нема збор. Пак бараш некоја да ти чисти по дома
Изменето од evangeline - 12.Ноември.2014 во 00:10 |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za cistenje po doma si imam pravosmukalka, a samo nudam pasos
|
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
Najkior
Нов член Регистриран: 10.Јуни.2017 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Me interesira koja e postapkata za vadenje slovenski pasos, pokraj toa sto imam cicko so slovenski pasos? Blagodaram
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најдобро е да се јавиш до словенска амбасада или конзулат. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |