|
Тенисерки (атрактивни и убавици) |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Чекај додека е тазе,демек не сум видел да си ја испоштуем Сабатини.
Како прва симпатија,а кога ја гледам и на понови слики не е срамота уше да си ја сакам у себе. |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
мислам дека погреши, членот си сакаше тема за убави тенисерки доколку треба да ги видиме и други убавици во други спортови едноставно требаше да отвориш нова тема мислам дека најдобро е така, врати му ја темата на човекот |
|||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kristina Mladenovic, French professional tennis player. |
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,divio,,,sho ti smetashe temata za teniserkite,ako imash neshto protiv niv a si fan na odbojkarki koi patem kazhano se poveke mashkobanjasti pa tamu ti e i afinitetot si trebal da otvorish rubrika za odbojkata i odbojkarkite,,,vaka ovoa e totalno samovolie i zloupotreba na pozicijata na moderator,,, ,,,,pa posle ke begale chlenovi se pojavuvash posle od kojznae koga ,,,se izzhivuvash i pak kojznae koga ke se pojavish,,,e zaradi vakvi isteruvanje na hirovi i pokazhuvanje na sila od pozicija ke ne nema ,,, ,,,forumov edvaj go odrzhuvame vo funkcija nekolku ludje ti nametnuvash mobing,,i gi krshish osnovnite forumski nachela bez nikakva prichina i zoshto,,,samo zaradi tvo lichno nebitno percipiranje na rubrikite,,, ,,,iPS nema potreba da se izvinuvash,,,samo onaka najprijatelski muabet,, |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Значи според тебе треба да отвориме преку 20 теми за спортистки од секој спорт. Токму заради тоа што форумов е слабо посетен решив да ги спојам сите спортови... инаку не ми е проблем да го вратам стариот наслов на темата... |
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,nekako se razlikuvame vo mislenjata ,,,od kvantitet ke proizleze i kvalitet a i mozhnost za shto poveke postovi ,,,a pravenje kalakurnica tri vo sto ,,,ke se zagubime bre divio ,,,se na edno mesto ,,ne ke da ja biva ,,sega e super ,,,site na edno mesto ,,najubavite ,,,io separe,,,,,
|
|||
|
|||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,ana kurnikova,,,
|
|||
|
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
^^^ Грешка си, тоа е Марија Шарапова
... а ова е Каролин Возњацки Изменето од LiDivio - 26.Март.2017 во 12:22 |
|||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,Ana Ivanovic,,,
|
|||
|
|||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jelena Dokic, Australian tennis player |
|||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,,Venus Vilijams,,,
|
|||
|
|||
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Maria Shishkina USA |
|||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
Шерезар Реи Погледнете ги нејзините фотографии, особено оние на кои е во танга, и веруваме дека ќе се уверите во тоа… |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |