|
Проблеми и прашања |
Внеси реплика | страница <1 111213 |
Автор | |
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Smeni go servoto ( bubanjot ) za kocnicata ili ventilot pred bubanjot i ke ti bide kolata Top...
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
saso123
Нов член Регистриран: 13.Август.2015 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala drugar ke probam da vidam sto ke bide
|
|
JamesBond1118
Нов член Регистриран: 03.Февруари.2017 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo na site.Nov sum na forumot. Moze nekoj da mi pomogne
Skoda Felicia 1.3LX 43kw karburatostki sistem. Pred nekoe vreme koga ce go otvoram kazanceto za voda nanagore frla voda a ne e dostignata rabotnata temp od 88-90stepeni,na kapaceto za ulje ima malku pena a koga ce go proveram uljeto od meracot si e normalno crno katran. Temperaturata ne kreva nad 75stepeni i koga ja vozam na dolg pat pod mali vrtezi na motorot temp povtorno opagja i nemam parno duva ladno.I koga ce go zatvoram kapaceto na kazanceto za voda stranicno isfrla voda a koga staviv novo kapace od druga skoda da vidam ne frlashe voda nitu pak imashe pritisok vo crevata za ladenje |
|
dewdropdoll
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2017 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво,
Ве молам за информација за добар мајстор/сервис за удрени возила во Скопје. Фала однапред :) |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,ako ti e samo za limarija odi vo novo olimpiko kaj hubo i pobaraj go vlatche,,,poshteno raboti bez da mu ja mislish shto i kako posle so voziloto,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
dewdropdoll
Нов член Регистриран: 06.Јуни.2017 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поконкретно, peugeot 308, оштетено крило и магленка, би можеле таму да го средат тоа?
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,definitivno da,,,,ne e daleku odi do tamu pobaraj go i ke se dogovorite za se,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Ximi02
Нов член Регистриран: 19.Ноември.2017 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam kupeno nova kola od salon. Imam i kasko osiguruvanje. Sum ja izgrebal kolata vleguvajki vo garaza. Dali osiguruvanjeto ke mi ja plati stetata? Fala odnapred
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ti e kaskoto so franshiza od 100 ili 200 evra ,ti si plakjas bilo kakva steta do tie pari (kolku sto e franshizata)..ostatokot go doplakja kompanijata . Za bilo kakva steta...moze i da fatis sam ili sama da si ja grebes kolata so klucot i osiguritelnata kompanija ke te isprati vo nivni servis i ke se napravi voziloto. Prviot pat se isplakja 100% minus franshizata a sekoj nareden pat se krati od kompanijata i si doplakjas ti. |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
dkN1
Нов член Регистриран: 03.Февруари.2019 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam Opel Astra 1.7 G imam problrm koga davas gas se ubavo go prima ama ne vlece moze nekoj da mi kaze do sto e blagodaram ?
|
|
dkN1
Нов член Регистриран: 03.Февруари.2019 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam Opel Astra 1.7 G imam problem koga davas gas se ubabo go prima ama ne vlece moze da mi kaze nekoj do sto e ako znae blagodaram ?
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вака на прва мене ми иде умот у ламелата.
|
|
baramrabota1
Нов член Регистриран: 04.Март.2018 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво на сите. Имам Фиат УНО 1985.
Од неодамна почна да ми исфрла уље од капачето каде се дотура уљето. Сменив ново капаче, сега не фрла толку, ама пак по малце има уље околу капачето ????? Ве молам за мислење ???? |
|
Внеси реплика | страница <1 111213 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |