|
СО КОМЕНТАР , задолжително !? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ХРВАТСКАТА ПРЕТСЕДАТЕЛКА ОСТРО ИМ ОДГОВОРИ Колинда до амбасадорите:Не се мешајте во слободата на медиумите!http://vecer.mk/balkan/kolinda-do-ambasadorite-ne-smeete-i-ne-mozhete-da-se-meshate-vo-nash*te-vnatreshni-raboti
Изменето од novace - 17.Април.2016 во 09:32 |
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Избори во Македонија на 5 јуни - единствен демократски стандард за доаѓање на властИзменето од novace - 03.Мај.2016 во 16:55 |
|
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во целата оваа прикаска фалат многу имиња на бизнисмени, мафијаши,конкубини,црковни лица и др,кои го плачкосуваа народот и уште тоа го прават,меѓутоа многу лукаво две имиња никој не ги споменува и ги нема никогаш на ниедна листа.Тоа се Борко Станоевски,екс гувернер кој украде милиони и си отвори компанија на Малта,а другиот Томе Неновски,сегашен професор кој беше заменик гувернер и десна рака на овој првиот во време кога се изврши милионски смислен грабеж преку пирамидалните штедилници.
Но тоа не е толку битно колку тоа што луѓе внатре од дпмнето посочуваат дека некои од врвот имаат плодна соработка со овие двајца односно со нивните семејства Вие патриотите од дпмне не ги побаравте некогаш овие две имиња бидејки се од поранешната клапа ,или пак некој од вашите шевчина кој ги користи за трансвер на пари и отварање на оф-шор компании ви наложија да не поставувате такви сензитивни прашања ??? |
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дестабилизацијата е во интерес на сите, освен на Македонцитепс АКО (...и само ако) оваа АКСИОМА погоре кажана е ТОЧНА , ТОГАШ ајде да (ги) „видиме„ КОИ (НЕ) се Македонци ОВДЕ!?. Поинаку опишани како .... шаш`рдисаните де!?. псс Македонците сепак се пре-паметни , за да не можат веднаш да (го) „прочитаат„ сценариото на чичко-ни Бејли и неговиот ордонанс латвијски и амбасадор европски овде. Или...литвански беше!?. Нејсе.... |
|
|
|
Blaf
Нов член Регистриран: 01.Септември.2015 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Избори на 5 јуни? И тоа поддржани од пратеничка во парламентот на оние што не урамија и обадинтерија, и во чиј интерес е дестабилизација на Македонија. Па нели со сесрдна поддршка од ГДОМ, фантомите и мртовците во избирачкиот список дпмне победи на изборите од 24 април?
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересни видувања и презентација на нивни искуства , раскажани од еден новинар од нашиот северен сосед Србија. Видеото е предолго (за мој вкус) , АМА во него има некои описи на настани веќе видени (и) кај нас... |
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орав и Гарет:Итно да се најде решение кризатаЕееееее другари амбасадори....да се најде „решение„ на кризата?! Решението кое го „барате„ (според мене) има две насоки: 1. НИКОЈПАТ и НИКАДЕ да не ги мешате прстите во внатрешните работи во земјата каде сте дојдени и примени како луѓе?!. 2. Сега ...за да (си) ја решите „кризата„ , (КОЈА патем кажано САМИ ЈА ПРЕДИЗВИКАВТЕ) не давајте насоки на тие кои се легални и легитимни...туку исклучиво на тие кои се под вашиот „чадор„ да им кажете , дека САМО со ИЗБОРИ може да бидат она што (си) го посакуваат...чинам ЦЕЛА ДЕЦЕНИЈА наназад гледано. |
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Меси еднаш пиша овие од влада читале.
Малце ја утнал работа,чита али прецедник партије.
И омилен подфорум му е мистерија.Хороскоп,гатање и црна магија.
Патем,ако и воопшто го интересира подфорум политика
еден поздрав да му пуштам.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изјава на нашата ценета министарка...
И јас тука ништо не би искоментирал,али да не бидам офтопик еве Елза ќе ја цитирам се со цел да се запази темата. Учила мене мој Шика,све учила.Ал још мало д . . . м појмове |
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не постоји дпмновац ко не говори српско-хрватски језик...дабоме
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Игри без граници или немање на мерка
После „игранкава„ ...се си думам ...дека ќе да е обострано корисно ако СЕ...што припаѓа на оваа и ваква тајфа (задолжително) треба да иде на детални психијатриски тестови. Кој помине...иде во ШУТка...за да одработи дел од она кое е уништено опљчакано урнисано и изгубено. Останалото директ...у Егзилот...на лечење. На народна сметка ..се подразбира. |
|
|
|
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |