|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 59606162> |
Автор | |
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имаше и бинго
и коа на некој ќе му се склопат тоа коцкиците , траба да викне- БИНГООООООО! Изменето од outlook123 - 24.Декември.2015 во 14:04 |
|
едно е - не се две
|
|
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledam super bingo. :)
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аут лук се зеза со лотаријава...а мор така е, како и за се во животов, среќна ѕвездичка ако немаш, бадијала ти е
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno srekjicka da se ima. Toa e bitno.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od kade doaga srekata?
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
interesno hahahaa |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Договор не е правиот збор.
Прост пример, не сум у тек баш сеа со муабетот, но гледајќи го девојче што пишува низ темине други... Претпоставувам само... Пример, со срцето не можеш ти да вклучиш договор, пакт и да му речеш да се заљуби во некој. А, среќата се раѓа со раѓањето наше, со самото наше раѓање доаѓа и таа: „Роди ме мајко со среќа и фрли ме в буниште“... Ако сме СРЕЌНИ, и таква ни е ѕвездата ќе ги поседуваме сите оние работи што всушност не прават среќни. „Среќата“, секој од нас овде поединечно може да си ја дефинира на свој начин, не може еден да каже точен одговор што е среќа, бидејќи сме различни карактери. За некого среќата може да преставува да живее во вила, а за некој да везе гоблени. |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se prodolzi napred so drug ili da se maci so istiot?
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne si bitna i ne mi e bitno tvoeto mislenje, sto znaci toa?
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zborenje potocno ne mislenje
|
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da zatvorish vrati, bez ona poanatoto -
pochituvaj se sebe si, da kazhesh ne! i isto tolku poznatoto - ne znachi, arogantnost! zatvori bre! krugot che te vrti, se dodeka ne ja nauchish lekcijata.. |
|
едно е - не се две
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala vi na site za sovetite. Vreme e za napred.
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekolku prasanja iam:1.zoso nekoj go smenil mislenjeto? Znaci se bil dobar i naednash gitla ma me otkaci.
2. Zoso drugi mi kazuvaat deka zborel deka sme skarani? So znaci toa? 3. Zoso e budala deckoto? Ako moze da me soveruvate so treba da praam kako da postapam? Go prasav i nego niso ne zbori kjuti se krie bega. I ne ni ocekuvam deka ke kaze pa zatoa i vas ve prasuvam. Poso celo vreme se vrtam vo krug. |
|
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бил добар, затоа што очекувал секс од тебе, или видел дека не му го даваш тоа што тој го сака па му здосади и те откачил или му даде, си ја завршил работата и те откачил. Или пак, не е ниту една од овие претпостапки, туку само се заљубил во друга и си заминал од тебе.
Тоа кажува, зборел така, за другата девојка што му е да разбере оти „сте скарани“, за таа да не го остави. Будала е затоа што така му одговара. Подобро, земи си го животот и путуј среќо, уживај... Тоа гомно не те заслужуе, батали го... Плови низ животот, не е тој ни еден, ниту пак единствен. Биди среќна и контролирај се :) |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
Внеси реплика | страница <1 59606162> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |