|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 307308309310311 339> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти..
ма... мислиш... те заборавив... |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како и да е мене ми изгледа ефтина. Ко за женски де мислам,не се разбирам од детерџенти. Тукуууу сакав да кажам... Да не излезеш без интернет на два саати. Какво време дојде толку треба за држава да се растури. |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdk...da ti ...m i drzava i preriotetni upati i termini i sistem i se po red
Cel vikend butur...pa sega i do sreda |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
После читањето на непотребните препукувања на три женски члена од форумов сакам да кажам една мисла од Сократ: Абе не му ја мисли - ожени се ! Ако ти се погоди жената ќе бидеш среќен, а ако не ти се погоди ќе станеш филозоф! Тоа му е искуство од прва рака… требаше непогодената жена му да му го изгори лицето со врела вода за да се просветли и да свика - дури сега знам дека ништо не знам! Изменето од Messenger - 19.Јануари.2016 во 04:51 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
okolu eftinosta, kako ti izgleda? - se zavisi od "prozorot"..
eve eden primer, dokolku na zhenata se' i e eftino.. znachi(od prva raka haha) - dobro se omazhila! ili so drugi zborovi i se pogodil mazhot! a da ne spomnuvam na onie so nekolku nikovi ovde.. shto morat da glumat razlichnost! Изменето од outlook123 - 19.Јануари.2016 во 08:46 |
|
едно е - не се две
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК.. многу паметни форумџии имало тука бе
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuu.. ochekuvanata moderatorska inteligencija!
i nejzinite simpatizeri.. napadnaa.. pa sokrijte gi de... tie forumdzii! i taka ostanavte samo Vie! Изменето од outlook123 - 19.Јануари.2016 во 17:28 |
|
едно е - не се две
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Препорака (не е наредба), смирете си ги коњите оти почнувате да галопирате по тенок мраз… … никој тука не прави ништо посебно "за некој" или "против некој". Ако мислите спротивно тогаш ве лаже умот (Егото). Светов не ни должи ништо и нема од нас никаква побарувaчка. Ние не сме негов центар, а прашање е дали сме и периферија. Доколку ви е тешко да излезете овој момент од мајата тогаш самоиницијативно земете си одмор од неколку дена. Тоа секогаш помага. Изменето од Messenger - 19.Јануари.2016 во 19:30 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
sekoe zrnce pesok e centar
imam i jas preporaka - ne ja sechi smeata! ps. dovolen e eden zen shamar, ne e potreben odmor .. Изменето од outlook123 - 19.Јануари.2016 во 22:04 |
|
едно е - не се две
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шшшшш… слушајте го звукот на тишината…
|
|
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK
se razbravme.. na toa(tishinata)i se sveduva shamarot ))) Изменето од outlook123 - 19.Јануари.2016 во 22:17 |
|
едно е - не се две
|
|
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ами ја ништо не разбрав. ?
Тишина, шамар, одмор... На лето ќе ида в Грција јас. Така тато ми кажа Че се одмора со тишината, че ги слуша брановите како некој шамар шо че ми дојда накај мене... Лепота. |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Два ученици на Зен почнале да се расправаат дали ветерот го вее знамето или знамето со бранувањето го создава ветерот. Едниот вели дека знамето прави ветер, другиот вели дека ветерот го вее знамето… се карале така некое време и на крајот едниот рекол: - Ајде да го прашаме учителот, па да видиме што ќе рече тој! Како рекле, така направиле… отишле до учителот и го прашале дали знамето го вее ветерот или ветерот го вее знамето? - Вам ви се вее умот - едноставно рекол учителот. |
|
|
|
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо сакаш да кажиш сова?!
Заклучок: „Ми се веи умот“? Или погрешно разбра јас |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
Внеси реплика | страница <1 307308309310311 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |