|
Кој е всушност... другарот Заев ? |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 28> |
Автор | ||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Заев можеби ќе го “пеглаат“ дома, Груевски ќе го “пеглаат“ во Америка. Јас воопшто не се радувам кога странци ни ги пеглаат домашниве политичари, па кој и да е, колку и да е недоделкан. |
||
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако, ако... Нека ги пеглаат, испеглани нека шетаат, а не изгужвани... Политичари ли се, што ли се... Да ги личи!
|
||
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Po socijalnite mrezi ima sekvenci od intervjuto na Telma so zocko-zlocko
,i prijatno me iznenadi tipot bidejki ona so go priredi vo studioto ne e svojstveno za nego...megutoa se cini deka ja vezba retorikata. Изменето од Alekxandar - 13.Јануари.2016 во 19:34 |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Освен тебе ...воодушевениот-ни Ацко наш , другиве негови подржувачи (со знатна мозочна маса) некако ми изгледаат крајно шашрдисани бе? Без коментар..посебно не воодушевачки!? пс Овде ќе помага , само ептен квалификуван суд-мислење од соодветна Институција. Која издава мислење исклучиво во писмена форма , со дијагноза на латински!?. |
||
|
||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нешто слаб ми си со читање меѓу редови....
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Политичката криза допрва ќе почне.. Кога ќе изгубат пак СДСМ и ќе почне се одново
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Криза нема(ло) и не смее да има да има , онаму каде што субјектот...или субјектите де (пајтон партиичиња) НЕ(ма) да учествуваат на закажаните Избори. Учеството на Избори насекаде е чинам ...ДОБРОВОЛНО!? И однапред ....не се знае победникот туку само се предпоставува!. А тоа не е исто..мислам?. Или...кај „твоиве„ evangeline , секојпат СЕ се знаело однапред а!? |
||
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A koi se MOITE novace? Seushte ne sum gi donela majka mi i tatko mi na vlast, nitu sum formirala Idividi partija Kriza vo Makedonija ima vekje 25 godini, de politichka, de finansiska, de kriza na identitet.. I ushte 25 godini da pominat, nie od krizite nema da izlezeme. |
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак , НЕ ми одговори на прашањето...
пс Благодарам за „прилогот„ кон одговорот..на вакво Сончево време...а да растураш МАГЛА...цк цк цк. Убав ден посакувам - секидневните фрустрации те од шилежето те од другарти КуК*рајковски. ТИК-ТАК...тикитак |
||
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А прашањето беше?! Дали изборите се доброволни? Следен пат пред да почнеш да етикетираш луѓе, преиспитај се дали истите се изјасниле за некоја политичка опција, затоа што не сечие трпение е големо колку Македонија.. тик-так-тик-так
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |