|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 306307308309310 339> |
Автор | |
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк,пријатна Бадникова вечера
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pak se potvrdi ona - kuche shto lae, ne kasa.
Cel mesec se sileshe i sega tolku beshe.. I sakam da kazam deka imunitetot mi e do plafon a toa nekako me pravi srekjna |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
shto mislish deka postignuvash ako me brishesh- moderatorke jas ti lazam po nervite...? ili znaesh shto sakam da kazham ., hm? eve samata kje se izbrisham - samo ti bidi vo pravo!! ps nekoi lugze nemaat smisla za humor! duri ni vo misterija.. |
|
едно е - не се две
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк, Викторија,никој не те избриша туку постовите Ви се сокриени.
Темата е за Вонземјани,а не за комшијата на Суада! Впрочем имате многу теми за зезање,не мора во Пдф Мистерии да се расплинувате со неадекватни постови!
|
|
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
toa shto si ti moderator .. ne ti dava za pravo da mi kazhuvash i objasnuvash shto e adekvatno a shto ne!
relativna stvar! a da te prasham .. apsolutno sigurna si? deka vo komshiite nema vonzemjani!?? ps. od koga toa ne sum VIKI? Изменето од outlook123 - 14.Јануари.2016 во 14:46 |
|
едно е - не се две
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
da preminesh od filozofija u(preku) astrologija - jadno i bez stil!
zabava trebit, ne osveta! ama ochigledno tolku ti sechi .. sakash vojna?? - che ja imash!! https://www.youtube.com/watch?v=8StqowT8hME Изменето од outlook123 - 16.Јануари.2016 во 11:37 |
|
едно е - не се две
|
|
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јасно пишав дека видов вонземјанин, не знам сега што се случува не сум у тек...
Викторија, што имаш ти против мене што ми ги сокриваш моите постови? И онака форумот е предраспаѓање, ти си постираш во другите некои теми, нон-стоп слики, нели мислиш дека е подобро да има нешто низ темиве, отколку ништо?! Сакате ли војна, одлична сум на тоа поле... Оутлук, кога бев помала нонстоп си играв со децата сакате ли војна... А ти Викторија,послем ова моеш слободно што сакаш да правиш. Ако грешааам, нека изгораааааааааам... Башка не кажавме ништо со што ние го покваруваме форумот... Викторија, ти не веруваш дека позади куќа видов вонземјанин, нели? Изменето од Суада - 16.Јануари.2016 во 15:26 |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ВАЛЕРИЈА ДЕ, ВАЛЕРИЈА... ВИКТОРИЈА ТА ВИКТОРИЈА... ВАЛЕРИЈА ЦЕЛО ВРЕМЕ ЈА ЧИТАМ ВИКТОРИЈА ХАХАХАХА |
|
|
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Суада,тие два три поста беа надвор од тема.
Само се сокриени,ништо не е избришано. Има многу теми за муабети,не мора и во тој пдф да се муабети ван тема. Изменето од Valerija - 16.Јануари.2016 во 15:49 |
|
|
|
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OK...
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosta se raspravate be, da ne vi gi pratam vonzemjanite da ve grabnat
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prati!!
nekoj zgoden komshija.. ps. nemashe apsolutno nishto nadvor vOn! tema imashe smea(tesno povrzana so temata!) no, kuj znae zoshto mu zasmeta nekomu! pa ja izbrisha ups sokri.. radi nekoja si lazhna mokj.. Изменето од outlook123 - 17.Јануари.2016 во 09:30 |
|
едно е - не се две
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам
Женски, ај бидете женски......колачиња, торти, зимница, средства за перење најквалитетни а најефтини, како се подобрува вкус на мусака или полнети пиперки, и слично Ај бидете срцки умни, може а
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe ajde..
fiks ideja so j ili bez?? |
|
едно е - не се две
|
|
Внеси реплика | страница <1 306307308309310 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |