|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 9293949596 100> |
Автор | |
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi me bolu p... Za se.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди
Како што гледам, Белото Гомце ќе почна да паѓа, а јас многу го мрзам, да не го видам
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто мразење??
драги.. |
|
едно е - не се две
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag ididivi zabavaaaaa
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idivdi i jas izgleda na istata zabava so Devojcence
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi 7 godini druzba red e da castis ...
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди, си купив нова елка, убава, голема и сосе ламбички. И не можев да се стрпам, па одма си ја украсив. Пред 10 дена. Си украсив насекаде, си ги наредив ѕвездичките... Нова Година може веќе да дојде |
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi sakam da si fatam nekoj decko sto ke me cuva.:'(
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Не знаев дека газдите твои се толку скржави Ајде кој е квалификуван од тука нека се пријави, може Девојчето?! Ќе фатиме врски да го примат па после и нас да не промовира малку повеќе Него што ќе ти викав Ах да.. Продадов два стана и сум во потрага по куќа во Скопје. Вчера бевме да видиме една што навидум имаше двор и беше огласена како луксузна Колку што беше луксузна железничката станица во Скопје пред реновирање, толку беше и куќава! Некои луѓе дефинитивно немаат здрав разум. Па уште прашувам за последна цена и му кажувам што се треба да се реновира за да биде како што ја огласил луксузна, па почна чичкото да не брка. Не чиче, додека не умреш и додека децата не ти ја намалат цената на куќата, нема да ја продадеш! И само да ти кажам, уште не сум ја накитила елката. Не знаеш во какви фрки сум. Заклучокот беше дека ќе успеам да ја накитам откако ќе се преселам хахахаха Утеха ми е што и едни добри пријатели се селат, па се тешиме колку кутии има за пакување Ова ми е позитива на денот |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dragicka zdavo co pavic? Kako ci? Co ima noco? :)
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди, едни си одат, други идат... Некои гости одвај чекам да си одат. Некои пак одвај чекам да дојдат. И така јас, букирана сум за Нова Година, хотел “Анастеа“ ќе работи со полн капацитет П.С. сум качила некое килце претпразнично. Значи празниците ќе треба да ги поминам посно. Или да ја џитнам вагата. |
|
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле шефката се сдебелила што ке правиме сега што ке правиме |
|
old d4b3
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neka im e srekna novata godina na site da ste zdravi i zivi i site zelbi da vi se ispolnat vi poskauvam od se srce.
|
|
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас му посакувам на Девојченцево Среќна Нова 2016 година многу здравје, среќа, љубов, многу поуспешна на секој план од претходнава и една голема |
|
Внеси реплика | страница <1 9293949596 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |