|
Исламска држава - ISIS |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Изменето од Valerija - 23.Октомври.2015 во 15:35 |
||||||
|
||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Valerija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
|
||||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ogranokot na ISIS za juzna Evropa i Zapaden Balkan vo utresnoto komenike ja prezede odgovornosta za zemjotresot vo Lefkada i rusenjeto na plazite.Ovoj poteg na semoknata ISIS,EU i SAD go okvalifikuvaa kako grub atak vrz turistickiot biznis i vrz prirodata ...voopsto.Rusija pak,zagrizena poradi najavenata surova zima vo predelot na Sibir i posiroko,za koja ja obvinuvaat isto taka ISIS, ke prezede seopfatni i pozestoki vozdusni napadi vo Sirija i okolinata.
tolku.
|
||||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Страшни пари изгубија оние кој финансираа во исис,а од пласираните информации за уништени рафинерии и цистерни со кој се шверцуваше нафтата, израелците нека си земат повеке вазелин за да не ги боли душата од сексот.
|
||||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
KRŠĆANSKI POGLAVAR SIRIJE ‘ZAPALIO’ SVIJET ISTINOM: ‘Zapad je naoružao islamističke skupine, izdali ste nas- vi želite rat!’U intervju za Le Messager, poglavar Katoličke crkve u Siriji, odnosno sirsko-katolički patrijarh (Katolici siro-antiohijskog obreda) Ignacij Josip III Younan, javno je optužio zapadne vlade za prijevaru i brutalnu izdaju kršćana na Bliskom Istoku, kao i što je javno stao u obranu Assada rekavši da su svi poglavari kršćanskih Crkava govorili zapadnim vladama da Sirija nije Egipat i Irak i da ne diraju Assada već se obračunaju s teroristima. Međutim ovi su samo odgovorali da Assadova vlast mora pasti i da će pasti za koji mjesec. |
||||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Изменето од Messenger - 23.Ноември.2015 во 04:41 |
||||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||||
Uncle Sam
Нов член Регистриран: 24.Ноември.2015 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
-chudno shto ima lugje na ovoj svet, shto ke poveruvaat na sekakvi gluposti, koj nekoj (navodno) gi kazal.
|
||||||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |