![]() |
|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 100> |
Автор | |
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drag idividi . Ova devojcevo do rani zori se s.... za da dojde do zaklucok deka treba rabota .....
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Idividi nevina sum zimi se.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
DI i ti izgleda nema da ostanes nastrana od slucuvanjata....kako posledica na dogovrot od Przino Selo.Nekoi clenovi odamna si podnesoa ostavka.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Драг Идивиди,
Па добро где си ти, Баш сам хтио ових дана да те зовнем ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Drag idividi nemozam po celi nokji da spijam iposle preku den mi se spie mi se place. Sto da napravam za da zaspijam. :(
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Драг Идивиди, одвај стигнав да ти кажам едно Хеллллоууууууу ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Драг Идивиди...
Колку само има вистина во она околу пеколот добрите намери и бекатонот...Од искуство ова ја тебе! -Знам! -Е добро де,да не испадне оти ја јагне сум бил. ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Утре нема да сум во можност, па затоа денеска 1 ден порано да си честитаме 10 години заедно 2005-2015 ![]() Те сакам ИДИВИДИ , со тебе пораснав, со тебе завршив факултет со тебе се вработив ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kako mi se spie mi se place.
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
денес за ручек пастрмајка
![]() и кафе со ,тебе, себе.. ![]() Изменето од outlook123 - 18.Ноември.2015 во 15:38 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Драг идивиди...На волку пендинг апрували у филозофија,може да заклучам оти си станал утопист.
![]() |
|
![]() |
|
Drag idivividi ide mojot rodenden ide nova godina a jas sama.
Depresiven period... |
|
![]() |
|
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() ![]() |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
Dragidividi nastinata sun cajce i medce
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |