|
GP Monaco |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фанџо-Манџо појма немав кој е, додека не го видов споменикот во Монте Карло. И да ме утепаш, исто ми се фаќа. Ја од мене една сликичка, колку да не сум офтопик. |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја да бев ќе свртев обавезно некое кругче низ деловите од патеката... Раскас, Гранд Хотел, Нувел шикен, угорницата на Боу риваж... ит.н.
би ми било малце чудно да ги видам без бариери, трибини и ивичници
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги шетав јас кругчињата од патеката. И пешки, и со кола и со тоа автобусчето за разгледување на градот што вози точно по патеката. Јако е чувството да возиш по патеката или да застанеш на стартот кој си стои одбележан таму на улица. А па да ја гледаш трката во живо мора да е чудесно... |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |