|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 271272273274275 277> |
Автор | |
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја мислев дека си повисок чоек..
обично и сум повисок.. не знам денес шо ми е.. |
|
едно е - не се две
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добри лубенициве...
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи,слатка и ладна..
Изменето од outlook123 - 11.Август.2015 во 20:13 |
|
едно е - не се две
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еден барокбургер ќе ве молам.
-Што сакате од прилози? -Ќе ставите рококо сос и рустикален помфрит...нека има и импресионистички печурки повеќе. - Растурен? -Стилизирај го.И дај од тоа рељефните салфетки со мотиви од Скопје2014 Изменето од Феникс - 18.Август.2015 во 22:20 |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
saleomkd
Нов член Регистриран: 10.Октомври.2015 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ново Евангелие: Исус нахранил 5000 Скопјани со еден Охридски „Тос“! hahahah :))http://utopija.mk/13102015-ohrid-evangelie-skopjani-tos/
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Мини фини буџетчиња"
* "Кумов" ма градинкава ни во најлош кошмар не би сакал кум да ми биде. Мислам оти Michio Kaku кога говореше за еволуцијата на цивилизациите, и сегашната Земјина ја документираше како нулта.Заради користење на земјините добробитови,и следен чекор во кој полека се припрема да започне со користење на галактичките добробитови да премине во нумерички првата цивилизација. Како пример посочен интернетот. Втората онаа врвната...Да не тупам.... Муабетов ми е заборавил да нас Македонците не предвиди. Абе каде со овој памет нулти,први цивилизации...Ало Мичо пред нашата ера сме тука уште. Почекај да надминеме антика,па идеме на турското....ехее Изменето од Орка - 16.Октомври.2015 во 14:26 |
|
saleomkd
Нов член Регистриран: 10.Октомври.2015 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој ги сака загатките. Освен полицијата. За нив загатките, ако останат загатки се трансформираат во службен проблем...
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
едно е - не се две
|
|
Внеси реплика | страница <1 271272273274275 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |