|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 8889909192 100> |
Автор | |
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мајсторе, прв пат во животот постам....мислев дека е полесно бе...
плус треба за утре да мислам цел ден на работа што ќе се јаде....
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,гаси радња ко вчера барем на половина час...Вчера ова време веќе спиев.
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,верувам и ти уживаше во овие неколку часови мир и тишина...
Но збирај сила,иде цунами. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Немој да ме саботираш ти се молам Сакав да ти кажам, дека ми е преку глава од работа, имам малку време за тебе. Прости ми! И да, да ти кажам дека се фарбав светло кафена. Излегов чудна Така ми е кога не ја користам проверената фризерка.. Кој знае што ми замешале во бојата
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како со жешково
Ни да се пожалиш,ни да се пофалиш Или ДИ си ги тегнеш маките ти со нас па ни време си видел. |
|
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi depra me fati teska. Sama sum.
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi kakvi grdi mashki ima na net.
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi vo svetot na decata
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi sreken praznik za mnogu godini denov.
|
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi me fakja nervoza mi ide da iskocam od sopstvenata koza.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди..
Имам товар на душава, празнина во срцево, неконтролирани емоции.. Ти текнува ли Идивиди пред скоро еден месец кога ја објавија веста за младиот фудбалер што влета право во бензинската на Макпетрол? Од тој ден па се до крајот на таа недела дел по дел умираше нешто во мене.. И на крајот умре.. Мислам дека срцево ми го извадија и фрлија во најмрачното место на земјава.. Таму каде што никој нема да го најде.. Цел месец живеам и се чувствувам како некое растение, се чувствувам како да умирам Цел месец поминувам покрај бензинската, застанувам и си плачам во кола, пола саат, саат.. Кој мери.. Денес поминав покрај неговата куќа, сакав да влезам, но тогаш почнав неконтролирано да си плачам.. Си реков, не можам дада ми да ја тревожам уште толку, сигурно мојата болка не е поголема од болката на мајката.. И си плачев.. Дури саат ипол! Си мислев дека ќе излета од некаде со топката и ќе ме зеза што сум тапа за фудбал.. Во овие 20 дена 200 пати го слушнав она - Не се умира со умрениот, ти да си здрава и жива.. Драг Идивиди, кажи му на цел свет дека тоа е најгадната реченица што некој може да ти ја каже.. Не помага, не се мачете да ми помогнете.. Идивиди, пред година ипол го изгуби дедо му, најважната машка фигура во животот, а сега замина и тој.. А кој мене ќе ми помогне да ги преболам и двајцата?! Никој! Само можам вака да си пишувам и да си плачам.. Малку полесно ми е, ама само моментално...
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди, ти идивиди, јас иди-ми-дојди-ми. Уште не сум се распакувала и одморила ко што треба, ај пак назад по патишта. Е па се изморив веќе |
|
Devojcence
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi toplo kebence kafe i kniga =moment za uzivanje.
Ps:uste da imav nekoj do mene za guskanje i vrv. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди ради тебе би и учинил на девојчево....
Арно ми ти ама ти знаеш зошто не. |
|
Внеси реплика | страница <1 8889909192 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |