|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 293294295296297 339> |
Автор | |||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK....Olabaven..
SDK....Pozdrav do slusatelite i gledacite na radio Skopje prva programa
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кастро,не игнорираме никого...не видов веднаш,а не можам,не сакам нит имам намера да трчам по Лаки ,нинџа или било кој друг и да читам кој што пишува...ако видам -реагирам веднаш,ако не-пиши ми пп,пожали се и ќе се обидам да сторам се' да се надмине проблемот.
|
|||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kastro, ne ignoriram i jas nikogo samo ne sum moderator na ovoj podforum inaku odamna kje beshe sokrieno.
Koga soodvetniot moderator e otsuten, se ostanuva na svesta na chlenovite |
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK....Pele nebudi bezobrazan vrati mi moju frizuru
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сдк - не ме нервирајте!
1) ќе се самобанирам 2)сите ќе ве банирам 3)форумов ќе го банирам или требаше обратно..прво 2 па 1 па 3..како и да е -не ме нервирајте да не ви извадам шприцот!
|
|||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Auuuuuu sega so spricovi ke se plasime...jas nemam gajle od dupenje so spric
|
|||
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сдк...Лазо, оди во автомобили, на некое дете му гасело клиото
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK....Ovoj Ninja so loso nastroeni drugari se druzel...begajte skraja od nego
|
|||
|
|||
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mene nikoj ne me saka :(
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK...Eve ima nekoj sto ke te saka , ama nesmeam imeto da mu go spomnam
|
|||
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
SDK...Jas ke si legnam , nemoj da me banirate pozadi grb....pocekajte me do utre vecer
|
|||
|
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve jas te sakam, gajle ti e za drugite |
|||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сдк...секој секого сака...
|
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A ti nikogo? Eve i tebe te sakam, za inat na dushmanite hHa |
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 293294295296297 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |