|
ДНЕВНО-ПОЛИТИЧКИ настани, вести и актуелности |
Внеси реплика | страница <1 165166167168169 173> |
Автор | ||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ах, а во што ќе плови? Тркала да не му стават на бродов
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
благодарам само jазичната бариера да видме како ке jа рушиме |
||
old d4b3
|
||
ABC
Сениор Регистриран: 12.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 371 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема да ја рушиме, туку ќе ја надоградиме, Бугарите лесно ќе научат Македонски. |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со самото учество на другарчето-ни в`чко на Форумов , се по-кажува дека македонскиот јазик е рамномерно распространет и зад-гранично разбирасе. |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
д4 б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
само во CVто треба да го ставиме
билингвистична нациа ке бидеме некоj ке бидат и три-четири лингвистични Изменето од д4 б3 - 02.Август.2015 во 19:05 |
||
old d4b3
|
||
ABC
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе и 100 лингвистична нација да бидеме, нема да имаме штета, битно е да не си го заборавиме Македонскиот јазик, иако сме народ во исчезнување, да се потрудиме да опстоиме уште некој милениум на земјава.
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Секоја година се посиромашни се прославите на најголемиот македонски празник...само кога ќе ми текне како беше во Крушево пред 15-20 години, морници ми поминуваат.... малтретирање, пешачење, гужва, прашина, патриотски песни, сендвич со плескавица, топло пиво, малку пцуење и викање по политичарите, аплаузи и на крај си одиш уморен ама со чуство дека си присуствувал на нешто прекрасно... Сега има неколку групи на незаинтересирани бадијалџии, донесени без нивна волја, многу гастербајтери, полицајци, играорци...и толку.... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
ABC
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
-Море имаше пред две-три години една масовна прослава, ама тогаш беа ангажирани автобуси од цела држава, пробиен пат за паркинг дури и таму каде што не верувам дека и Питу Гули пешки нема прошетано.
-Од тој ден си дадов целосна забрана да го посетувам Крушево за било какви прослави, без разлика кој ги организирал. |
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А, тука е и дочекот на миле јанајчије ко....от(според ставрески) на Крушоо на мечкин камен
(ВИДЕО) Миле Јанакиевски денес во Крушево, револтот кај крушевчани огромен !само на јунакот му беше страв да се појави да му објаснаат некои работи,тој јуначки побегна. |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Denes MVR trgnale da gi lovat ISIS vo Makedonija
Koga vikav jas deka nekoj ne raboti vo zdrav mozok, site sakaa da veruvaat deka Makedonija e chista, teroristi nema, Kumanovo bil samo izoliran sluchaj... Kako pa da ne! Samo me chudi do koga so vakva politika na prikrivanje na faktite.. Javna tajna beshe ova, samo mediumski gi zamachkuvaa ochite na narodot.. A narodot siromav saka da veruva deka e vistina. E nema denes rozevi ochila, svestete se A i ovie od Sirija od Bog znae kade, trebase vo voz/avtobus/shleper pa shto i da e pod stroga policiska pridruzba da se transportiraat od Gevgelija do granica so Srbija. A ne da gi ugostuvame kako da doshol princot.. Изменето од evangeline - 06.Август.2015 во 11:52 |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Додека соседните држави се оградуваа од лавината избеглици, македонската опозиција ја критикуваше владата зошто не ги прима и бараше измена во законот. Сега не читам ништо… ниту дали било добро таквото барање, ниту дали било лошо…
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
д4 б3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://vecer.mk/makedonija/makedonija-se-pokazha-posilna-od-bugarija
БУГАРСКИ МЕДИУМИ: Македонија се покажа посилна од Бугарија |
||
old d4b3
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Село гори,баба се чешла.
Топ тема Орландо Блум да ми ти е бил уф Џевџелија. Туку сигурно премиерот ни наш му кажал на грчкиот, оти он не е ко зајчето.Ваљда,шо знам убаво ми е да се лажам. Само да не му улетал у збор Обама и сигурен сум. |
||
Внеси реплика | страница <1 165166167168169 173> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |