|
Масони |
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Автор | |
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako nekoj se prasa dali se lujdze ili nesto drugo odgovorot e tie se nesto kako gospod zosto samo toj gi ima nivnite mojki.
|
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci strav i trepet za cel univerzum se masonite !
|
|
Суада
Сениор Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Масоните постоеле и ќе постојат... Воопшто нив не можеме и смееме да ги споредиме со Господ. Еден е Господ, друго е масон. Еве пример Никола Груевски е МАСОН, но не е ГОСПОД. Човек е навидум ко сите останати
|
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ти!?
масон ли си?? Изменето од outlook123 - 04.Јануари.2016 во 13:02 |
|
едно е - не се две
|
|
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оутлук, не сум мила...
Но тоа не значи па дека не сакам да бидам, иам желба Сакам да владеам, ама не го може тоа секој... |
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само мислиш
дека можеш да контролираш! Изменето од outlook123 - 04.Јануари.2016 во 14:44 |
|
едно е - не се две
|
|
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да мислиш тоа значи...да ПОСТОЈИШ!!!
А штом мислиш... Можеш и да контролираш... Тешко на оние шо не мислат! ...и дозволуваат други да мислат наместо нив и да ги контролираат! |
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj ushte ova.. po vtor pat..
dokolku sakash da go nasmeesh Bog - kazhi mu shto planirash ili shto sakash da kontrolirash jas denes planiram shpageti da praam za ruchek i da vidam kolku Bog kje se smeee.. zsh postojam i koga ne mislam?? Изменето од outlook123 - 14.Јануари.2016 во 10:02 |
|
едно е - не се две
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа е мистеријата - постоиш кога мислиш… постоиш кога не мислиш… постоиш кога чувствуваш… постоиш кога не чувствуваш... постоиш кога не мислиш и не чувствуваш... постоиш и кога не постоиш … постоиш с'е додека постои Бог… а Бог е вечен…
Постоиме кога дискутираме на темата и кога сме надвор од неа… Не се обидувај да ја разбереш мистеријата… прифати ја. Изменето од Messenger - 14.Јануари.2016 во 18:04 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mesi, prashanjeto beshe i odgovor do onie koi sakaat da konroliraat i taka i manipuliraat so svetot
ps. a za prifakjanjeto kolku godini sum na forumov-tolku i pishuvav, si zaboravil!? no zhelbata na nekoi lugje (kako i da gi imenuvaat) e taa.. samo na vrvot! neznaejki deka e toj iluzija- ama jas i ti znaeme!, neli? Изменето од outlook123 - 15.Јануари.2016 во 12:05 |
|
едно е - не се две
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
outlook123,
не ти реплицирав конкретно тебе, ама така излегло… Но сега тоа веќе не е важно, важно е дека се разбираме. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од кај знаете, кој ви кажал, кажете да знам и јас...
Оти да остана неука... како знаете дека врвот е илузија? |
|
|
Суада
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа ондак идеме вака...
Да ПОСТОЈИШ, значи да мислиш... А, штом постојиш ондак можеш да контролираш... Тешко на оније што не постојат... Нема никад да укусат како е да се контролира. |
|
|
Внеси реплика | страница <1 7891011 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |