|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика | страница <1 251252253254255 261> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП...Фејсбуков само кај мене ли нешто искрши ноги
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП...Дали може требаше Милета да го викнам,сефте со хилтата да удри
На крај краева,се е странски инвестиции. |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП има ли нешто ново овде ?
|
|
vivi
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP kolku kje izdrzi ovoj pat, bash da vidam
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме изнасмеа овој Амди Бајрам, само СП дали е за смеење или за плачење
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Активни корисници Вкупно има 48 Активни корисници онлајн, 3 Членови, 0 Анонимен член(ови), 32 Гостин, 13 Пребарувач(и)
Најмногу членови биле онлајн 304, 17.Ноември.2013 во 18:03 Членови онлајн: TheNagual, Devojcence, Messenger __________________________________________________________________________ Se prashuvam ovoj pishman adzijava The Nagual(shto me ispluka pred da se zboguva i mene i forumot i adminite) koga ke si go pogazi dadeniot zbor i da bide aktiven povtorno po zboguvanjeto na forumov...izglea mu fufti da si stoi na napishaniot zbor pa zirka tuka po forumov. Изменето од Mazak - 19.Јули.2015 во 17:59 |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП.. ова ли е уствари тоа "сонце за три светови".. Грее три пати појако од нормалното..
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP....Sega li najdoa komsiite da se sexaat , Pa ne li im e toplo
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп...а што ги слушаш па ти
Стави слушалките на уши и слушај музика |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP...Kade mi se slusalkite
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сп..Што не стави памукчиња во ушите кога не знае каде му се слушалките
|
|
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SP...Ovoj ja tepa ili ja sexa
Изменето од laki_bu - 23.Јули.2015 во 00:27 |
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП.. шо не отиде да провери
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сп...што не пријави во полиција
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 251252253254255 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |