|
Проблем со пенис! |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За начин на превенција сега е доцна, а за лекување правец - лекар.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ponekogash mi se sluchiva ejakulacija vo son i sabajle koga ke stanam boksericite zalepeni.
Dali i na vas vi se imaat slucheno tie "Nokturnalni emisii" na sperma i kako mozhe da se sprechi toa? |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
Ace44
Нов член Регистриран: 12.Април.2017 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво!Јас имам 15 години,имам некои кафено темни 2 поголеми крукчиња,една на главичката една под главичката.Не ме чеша,не ме боли само така стои.Што да правам,како да ги отстранам,некоја болест,алергија што е?
|
|
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |