|
Дневник - во малку поинаква форма... |
Внеси реплика | страница <1 1819202122> |
Автор | |
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Р а ѓ а њ е“
Гледај ме, како раѓам празнина на бела виделина а не распознавам бои. Допри ме, со црни шепи волчешки, да вкусам предавство - сопствената крв горчи. (Љ)уби ме, со навика во кондоми, без слатки инфекции да заразат срце и душа. Остави ме, да не можам да заспијам, да барам светла патека во оваа црна темница.
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Onaj novi od sutra
Raspadanje i dopadanje dopadanje i opet ono isto raspadanje Koračanje i padanje padanje i opet ono isto koračanje Svestan svoje odsutnosti tonem u srčanim zidovimaa Čitam tebi na glas poznate stihove ...ili onoj drugoj pre tebe kao publika Davanje i uzimanje uzimanje i opet ono isto davanje Oblačenje i svlačenje svlačenje i opet ono isto oblačenje Svestan svoje prisutnosti na površini među neznanim likovima Ponavljam sebi da sebe znam ...ili onom drugom od pre pola sata kao lepa muzika |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Brojanica
Ne zameri mi na šlampavosti moja je duša u ovome telu samo gost Jede sve što se iz njega da jesti ostavila srce kao dezert za kraj…savršeni raj Svaki sledeći tren je savršeno dalek spoj duša sklapa uzbudljivu sadašnjost Valovi emocija i strasti u ritmu ljujaju nas kao brod …do savršenog brodoloma Onda dani prvi,dani drugi dani bez boja u haotičnoj monotoniji Slave sebe bez nas,slave ljubav bez ljubavnika …biseri na brojanici ništavila Ne zameram ti na melanholiji to su samo svakodnevni ljubavni otrovi Kraj jedne ljubavne priče uvek tako završava …kao savršena potraga za tugama |
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти и јас Кога те сретнав |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Testament Svakidašnjica mi kao bomba raznela snove letu pred očima komadiči sreće Pa trčim za njim,grabim rukama šta se samnom zbiva,šta se u njima skriva Teško budan,još teže prisutan pokrećem sebe među čovekolikim Slažem deliće velikih istina u mozaiku laži ...ljep dekor u hramu postojanja Pišem tebi ali šta za reči Pišem sebi ali šta od reči Dišem ljepe otrove tuđih očekivanja dišem smrad svoga brzog raspadanja Nemost kao najbolji scenarij života gluhost kao najbolja pjesma za sreću Skupina bivših prijatelja i ljubavnica čita u jednom glasu testament bez naslednika |
|
|
alf
Сениор Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 631 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
U taktu svemira
Crtam te u mislima kako po tamnom nebu hodaš Sakupljaš moje noći dlanovima pokrivaš moje budne oči Razbacane partiture,razbacane note pjesme koje se nikada pjevale nisu Muzike tiha,muzike za nas ljubavne igre koje se nikada igrale nisu Živim te ovde i sada prsti...prsti posvuda Dišem obojene molekule spajanja oni su najbolji dokaz današnjeg umiranja Sutra je novi dan,voljena jutra su rezervirana za pogrebe Rodiću te opet tako...nočima kad nam srca igraju u taktu svemira |
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bez grehova
Očajno želiš biti ja svaki tren,svaki čas kao napast Trpaš mi tvoja jutra u usta da grizem,da gutam...ili šta? Tako očajno želiš biti ja simpatično rezbaš po mom tjelu svoja očekivanja Slažeš svoje nježnosti i sokove u paketu surovog postojanja Ići u kupovinu namirnica svakih tri mjeseca kod doktora Biljke,životinje i ljudi ...koja idilična gomila ludila! Pripij se uz mene...ćuti zatvori oči i zaplovi sa mnom Zaboravi da si nekada bila tjelo upijaćemo zajedno zrake vječnosti Nestvarnost je magična u njoj živimo svi u jednoj sobi bez plafona Prisutnost je nepotrebna ...u njoj nema grehova |
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Greška u koracima Imam utisak da sam tu vekovima svet mi kao dosadan film posmatran očima komšija Drugačiji od sebe samog ispred ogledala posmatram svoje prazno tjelo puno nepotrbnih kilograma U mom komšiluku ljudi su odavno odselili ne pitaj me kud jer ti neznam reći Pamtim im ozarena lica puna licemerja oči od jeftinog stakla i usta puna loših mirisa Osječaj zamora teče mi kroz vene bez prestanka blokira zadnje ćelije radosti življenja Neki delovi tela visu na meni kao lutka na koncu bez vlasnika ...on odavno nije tu, odavno nema predstave bez publikuma Imam utisak da sam tu vekovima spavam bez buke...nema buđenja Imam utisak da je evolutivni razvoj čovečanstvu učinio grešku u koracima |
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Večernje odelo
Jesi li videla svetlost,ja nisam tumarao noćima ulicama snova Oči sjajne,oči od ogledala…posvuda svi nose sliku meseca kao dokaz postojanja Nekada,ne tako davno,bilo je obrnuto bila je savršena nestvarnost dečjih maštanja o sreći Savijen oko tvog srca kao divlji cvet pijem tvoju ljubav,hranim svoje uniformisane dane Dovoljno… Loš film,predvidljiv i sa usranim krajem idilične slike tuđih maštanja o meni bez mene Život kažeš,pa to ti je nešto poput večernjeg odela usko po struku,crne boje,sa leptir mašnom…lepo stoji nema šta Изменето од Joshua_Tree - 01.Декември.2015 во 22:49 |
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pesma bez cilja
Ciljem služimo tjellima okupiramo ih niskim porivima Vodimo ljubav,stvaramo porod želja ili požuda,ili samo lažni orgazam vrste Lov na život,lov za dan uvek samo jedan,uvek tako pravedno pravi Lov na pare,lov na ljude…snove odkucaji jaki,odkucaji šupljih srca Ciljem se molimo Bogu tvome,mome ili možda nikome U strahu od samoće ispružili ruke nebesima gradimo hramove sa visokim vrhovima Vreme prošlo,vreme sadašnje tvoje,moje ili možda ničije Vuče nas kao magnet u svoj prostor ništavila ono od jučer ponavlja sebe danas…koje? Ciljna je i bezciljnost u slici života bez obzira kolika je želja za dokazivanjima Na slici joj boje pogrešno stoje živio ja tebi,ti meni i svi oni što na ovom svetu nepostoje |
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaboravljena
Zadnji ključ,konačni otvor genijalna taktika omiljenih osečaja Tvoje srce kuca umesto mojeg brižno odabrano starenje za dvoje Svaki dan kao san u javi istkan razigrano sastavljen nežnim dodirima Titraju mi prsti po tvojim oblinama polivam svoje osećaje tvojim mirisima Noću dok nebo spava zvukova nema pokriveni tišinom pijemo nemost osećaja Samo poneki uzdah kao ljubavni sat broji orgazme,broji poljubce…broji sve samo vreme ne Zadnja soba,konačno završeni dan slutim muziku za ispraćaj,na srcu jež Zaboravljeni stihovi poznate samoće pevaj…svaka loša pesma je bolja od plača |
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na krilima leptira
Trebalo bi da izgledam uredno moje srce ne da svoje,otima se odlučno I znaš da nisam uvek tu,pa me uzastopce nazad vračaš pričaš,dozivaš...prljaš mi dušu moralnim blatom Trebalo bi da izgledam zaljubljeno svaki dan da te ljubavnim izjavama obasipam I kao po pravilu,unikatno me upijaš drazniš svoje snove,vodiš ljubav sama sa sobom Trebalo bi da budem ti...prestani me voljeti ostavi me da čitavim bićem budem tvoj Slike,boje i stihovi moji su prijatelji muzika i vino ostaće moj savtšeni spoj Trebaš mi iznad kože kao topli đemper od kašmira da si tu,da mi topliš dušu pogledima U svetu osećaja nema reči,nema dodira ...nema leta bez prašine na krilima leptira |
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Šareni snovi
Ti si tu i to je sve što znam šarene ti snove poljubcima dozivam Šareni su snovi slatki,milo moje kada se od dviju duša u u jedno spoje Pokriveni čarolijom trenutka opijeni eliksirom strasti i jakih emocija Dajemo sve što se telu dati može i da,samo sad i samo ovde…za jedan dan Sadašnjost je tren,usamljeni putnik za sreću ostaje na peronu prošlosti kao ničiji kufer Sutra je kao loš dah od jučerašnjeg dobrog jela sutra smo sami u sobi za dvoje,do sledeće prilike za zajedničko šareno putovanje |
|
|
Внеси реплика | страница <1 1819202122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |