|
Промени да или не? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А бе и зелена бев еден период...во косата...
Нема боја и фризура што не сум ја пробала...за да се задржам сега на ептен кратка фризурка... шашава... најмногу се пронаоѓам во неа... најлесна е за одржување... и најубаво ми стои...
Стил спортски...фармерки - закон... тесни маички...понекоја кошулка...елеганција само во соодветни прилики...
Иако уживам да се трансформирам и експериментирам со стилови...и понекогаш правам промени...сепак се задржувам на стилот што лично најмногу ми одговара...
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да сакам промени.....и правам не драстични ама сепак кога ќе промениш нешто подруго се чуствуваш
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите сакаме промени... само прашање е колку сме храбри да направиме нешто драстично?
Во секој случај, јас сум за... едно те исто станува досадно, монотоно... |
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам промени и храбра сум во тоа...менувам..и знам да се носам со секоја промена
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам потреба често да го менувам стилот. Имаше периоди кога имав темно црвена (накај бордо) коса и по некое време мака мачев додека ми го снема тоа црвенило! Со облеката експериментирам само кога сакам да сменам нешто драстично во животот....мислам дека деновиве ќе одам да купам нешто за носење...што не е мој стил..барем до сега не било... Ми треба промена...промена на подобро... И ај доста е, да не звучам како на партиски митинг
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да во последно време доста често....
|
|
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Промените во изгледот се неизбежни со текот на годините, кај некого повеке кај некого помалце(а кај некого минимални)
Конкретно кај мене промените во изгледот ме пратат уште од поодамна. Многу луге гледајки ги некои од сликите мои не веруваат дека сум јас истиот.(дали е до сликите или што е, тоа е). Летно време косата ми е повеке на смеѓа од колку кафеава а зимно време обратно исто како и бојата на очите(се менува од зелена кон кафеава). Промени или не, тука јас ништо неможам да направам во врска со тоа. Инаку за гардеробата и за карактерот не менувам премногу. Изменето од Mazak - 05.Јули.2015 во 03:39 |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |