|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 222223224225226 229> |
Автор | |||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
ansasho
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кузнае од кое село дошле па не виделе што е фонтана.
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E toa e najtragicno , sto Gujo , Skopje go napravi najgolemo selo...Site seljaci gi donese vo Skopje. Seljacite....Skopje go napadnaa
|
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Малограганите никогаш не ја ценеле уметноста и културата.
|
|||
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|||
ansasho
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не до Грујо тој покушава да ја разубави цела Македонија а не само Скопје.А тоа со сељаците не од сега тоа од 1945 кога дошле на власт тогашните комунисти на жалост е оваја вистина. |
|||
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не си далеку од вистината, затоа и сега тие истите нивни потомци симпатизери плукаат на се што значи култура и урбан прогрес.
Што знаат тие малограѓаните? Ете се гледа по нивниот непочит за културата која ја врзуваат секогаш со политиката. Ако не им се допаѓа сето тоа, незнам зошто не се вратат во селата од кои и потекнуваат затоа што таму нема толку споменици и да ги остават другите да живеат во духот на разубавувањето на градовите. |
|||
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ни се случува тоа што заслужуваме… и од едните и од другите… и од третите, ако се јават и такви (ние милуваме да се делиме и рангираме) ТОА сме СИТЕ НИЕ. |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|||
Mazak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Можеби некои луге не се навикнати на тоа...сепак треба време како и за се друго. Но, не гледам ништо лошо во градењето(секако ако е со градежна дозвола). Мене лично ми смета урбаната мафија на СДСМ што го затна градот со делење маркици за станбени објекти во центарот на градот. Ако го споредам тоа со ова што му се случува на градот сега во поглед на културата...јас и многумина сме задоволни од културата.(барем не е урбанистичка дубара). |
|||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Лаки, да не мислиш на Заев од Муртино? И него ли Грујо го донесе во Скопје? Ај да не ги навредуваме селаните (или сељаците ако сакате), освен ако не е во контекст на карактерна особина, ај да не кажам простаклук. Такви барем насекаде ги има. |
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А мене тука многу ме интересира дали лаки мислеше на селани или на сељаци.
Затоа што Скопје и онака вриеше од сељаци уште пред Заев.. Селаните пак од друга страна, имаат еднакво право да бидат тука како и ние останатите. Затоа што староседелците се поретки и од детелинка со 4 ливчиња.
Изменето од evangeline - 01.Јули.2015 во 01:39 |
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Mazak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Незнам брат, тие што плукаат по споменици и култура според мене си имаат некој проблем...инаку зошто би плукале баш па по тоа?
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 222223224225226 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |