|
Кој е всушност... другарот Заев ? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 28> |
Автор | ||||
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
И јас мислам дека веке е време да заминат во историјата.
Се избламираа до максимум од неспособност лична. Како некои паразити паничат само и од што губат контрола над себеси прават работи штетни за целата држава. Само трошоци и деструкција. Лоши, лоши луге...нема тука што. |
||||
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Рокот на (зло)употреба на комуњарите им беше ... негде заклучно со крајот на 1990 година..се друго-то време е поГРЕШКА на ЉуПчо Глупчото + комуњарите. Кои заборавија на рокот на траењето. Та се загадија... Затоа и комуњар повампирен му се даде да не стори FYROM...па си отиде у вечни ловишта како фиромољубиви и „прв„ прецедник на FYROM. Смрт на комунизмот , слобода на Народот..Македонски |
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не знам дали некогаш народот на РМ ќе биде вистински слободен
|
||||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
А каде е тука мојата вина , затоа што ти (ете сеуште) не знаеш!?. Штом си се потрудила ете и тука да ме споиш со неа.. а која е дооста постара од мене!. |
||||
|
||||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Слободен се чувствуваш?
|
||||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||||
Mazak
Сениор Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
лол...ова личи како некоја љубовна понуда |
||||
|
||||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не мислев да го запросам, да не си крене акции
|
||||
||||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ПРИЗНАЈ.....де.., и пола (ќе) ти се простува нели?. Како што некој си викаше во еден филм. пс Инаку ..јас си имам акции...ама ми се на Берза. |
||||
|
||||
Mazak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ако дојдат на власт Зајко баба и 40-те пратеници негови ке ти ги конфискуваат акциите на берза како народна имовина.
Изменето од Mazak - 14.Јуни.2015 во 00:39 |
||||
|
||||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Еве признавам, сакав да те прашам дали се чувствуваш слободен во мајка Македонија
Мене некако како да ме гушат политичариве, де едните, де другите. Дури и слободата на движење ми ја ограничија, како би требало да се чувствувам. Седнале онаму пред Влада, демек сред парк седат. Јас за нив морам да вртам уште 2-3 километри.. Оние другите, кога ќе ги паркираат колите на лента пред Собрание, ми иде да им излезам од кола и да ги оставам без ниедна гума. Види молимте, ем сакате да ја браните демократијата, ем им го отежнувате животот на луѓето. Во врска со акциите, се надевам дека ти се во некоја неСДСМ-овска фирма
|
||||
||||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па затоа и не ги сакам (ни) по пат да ги видам....одамна е забележливо нели? |
||||
|
||||
Mazak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Богами, интуицијата ти е на ниво а и не си далеку од вистината...се ке отиде по гаволите ако дојдат на власт. |
||||
|
||||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Се слагам околу запоседнување на јавни површини..АМА почни (АКО СИ ИСКРЕНА) од почеток. Потоа се оди (со) лесно. пс Околу акции(те)....немам навика да зборувам , освен со упатени и кои ја знаат таа чудна и за мене необична работа. |
||||
|
||||
Mazak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Што се случува кога еден опинок ке отиде во Брисел да бистри селска политика?
Пропаст ! Опозицијските медиуми распалија по Еврокомесарите со директни обвинувања дека се пристрастни и дека наводно биле поткупени од власта во РМ а нивниот лидер одбива да ја потпише веке претходно договорената агенда за изборите. Зајко несакал избори, сакал да резервира столче во парламентот без присуство на опозиција. Се надевам дека Еврокомесарите и одговориле на опозицијата дека парите од Сорос и неговата фабрика на болни мозоци за државни удари неможат да ги поткупат Еврокомесарите. |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |