|
Нападнато Куманово |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А каде тоа ти постави прашање до мене???
Не гледам. А зошто ти е функционерите, па нели не ги признаваш, нели полицијата што денес сите не брани, пред неколку дена приврзаниците на опозицијата ја маваа со бекатон плочки??? Анѓе, многу луѓе, за брзо време ќе бришат статуси на фејсбук и твитер, верувај ми. Ама мене знамето ќе ми остане. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тука нема прашање до мене
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тука нема прашање до мене повторно.
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NAJHITNO E POTREBNA KRVNA GRUPA NULTA NEGATIV, NA TRANSFUZIJA
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море Фикс нели кога е нападната државата некој од врвот треба да се појави и да објасни што се случува.
Шо има врска дали јас ја признавам власта или не со најавата за војна и нивните обврски. И со кое право тврдиш дека јас не ја признавам оваа власт? Не се сложувам и не признавам не е исто !!! Во мојот прв пост на крајот има прашалник. Тука е моето прашање до тебе. Фикс расфрлањето со зборот патриот и патриотизам го обезвредни истиот.Ништо лично,само констатирам |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фикс, добро прашање постави Анѓа.
Претседателот е Врховен командант на вооружените сили. Ако нешто не дај Боже се случи, знаеш која функција ја има Претседателот?! А одговорот е - Хорхе е на пат за Македонија. Присуствуваше на парадата на Путин. Нешто што многу ме изнервира е прес конференцијата на Иво. Подобро да не се појавеше. Цела Македонија е во страв, а тој кажува 5 едвај поврзани реченици со информации кои веќе сите портали и весници ги објавија. Ако целта им е да го држат народот во неизвесност, баш им успева. Изменето од evangeline - 09.Мај.2015 во 15:57 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Официјални изјави со конкретни податоци се даваат кога акциите се завршуваат и се поседуваат сите факти. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Evangeline се извинувам што ќе те корегирам малку. Не беа 5 реченоци. Беше една пет пати претумбана.
Србија го свика советот за безбедност а ние спиеме. И ја чува ли бе некој нашава граница воопшто? Како дошле до Куманово? Пак со два автомобили? |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тогаш значи дека воопшто не требаше ни да излезе Иво!
Немој те молам Месинџер, попаметен си од тоа. Ја преживеа 2001?! Знаеш во каков страв се живееше? Официјални изјави се даваат било кога, никој не побара податоци! Народот се плаши, не знае каде да се сокрие. Знаеш колку луѓе избегаа? Колку седат на бензинска без да знаат што се случува? Знаеш дека дел од тие луѓе оставија зад себе некого во кумановско во истите тие куќи над кои летаат куpшуми? Не им барам податоци, нека си ги чуваат за себе. Само сакам да знам каква е состојбата, дали е безбеден народот или треба КОНЕЧНО да почне со барања за азил преку 7 ридови и планини!
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А официјално ќе излезат кога ќе заврши се?
Е не знаев А врховниот командант Меси? И тој ли на крај се појавува? |
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е добро бе Анѓе, толку реченици знае да каже без да прочита, не е крив човекот
Знаете колку хеликоптери ми прелетаа од сабајле? Крвта ми се смрзна луѓе.. Еве во моментов два ми прелетуваат.. Анѓа, врховниот командант не е важен бе. Што ќе ти е. Ако решиле да не утепаат, ни Хорхе не не спасува. Уствари, тој најмалку може да не спаси, повеќе може да не дотепа
|
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ако уште мислите дека народот треба да излезе на балкон и да си пие кафе додека некој таму војува, само ставете се на балкон кај човеков...
Сигурно ужива во "музикава" додека нема никакви официјални информации за тоа колку е безбеден
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зарем ќе биде подобро ако воопшто не се појави??? Дури тогаш народот ќе се раcприкаже со секакви рекла-казала работи. Негова должност е да се појави и да објави што се случува во домен колку што се знае во тој момент. Кога ќе се заврши акцијата и ќе се соберат сите податоци ќе биде должен и нив да ги објави. Секакво друго говорење, базирано на претпоставки, е несериозно и неодговорно. Народот ќе се плаши и овака и онака, народот ќе си муабети и овака и онака, вклучувањето на официјална владина личност во таквите муабети е недопустливо. Од него се очекува презентирање на факти. А фактите се објавуваат онака како што се собираат. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |