|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 276277278279280 339> |
Автор | ||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК не се разбравме
Сега не стојат како што стоеле додека не ги избрише примателот, туку додека не ги избришеш ти.. Веројатно појасна сум хаха
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам
Абе оти не кажуете вакви работи а ?
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК,
Затоа што не прашувате. А и ако ме прашате мене, сигурно се ќе се разјасни, затоа што сум тапа за објаснување
|
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам
Е ако де, еве мене ми објасни учителке
|
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама ти си паметен ученик, разбираш од прва или втора
Какви пациенти има ехеее Ајде одам да ручам а ти ископај ги пораките, вие админите имате неограничени, ние сиротки имаме 100. Ќе најдеш некоја од 2005
|
||
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК .. се натрескав ко вол и сега ми е мака Дамбетар од оние во ПМС сум
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Заборавив дека фудбал има ...идиот
|
||
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк... изгледа админката како единствена жена има ограничување на 100. ова е некаква женска дискриминација, кој доаѓа со мене да формираме Женски Пленум? |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам кажам, незнам речам
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Испратени шефке? Мене странските служби друго ми кажаа
|
||
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам
Снемав цигари, а ноќва е долга
|
||
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам
Ова е првото видео објавено на you tube пред точно 10 години |
||
||
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
некои работи ми станаа досадни..
имајте убава забава - доколку научите да не расипувате.. sdk.. na latinica hahaha zhivot mozhda nije bajka al je igra Изменето од outlook123 - 25.Април.2015 во 07:26 |
||
едно е - не се две
|
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк...Сега пет саати нема да ми стигнат да ја префрлам музикава.
А,и во некој контекс намигањето делува воспитно...Не било секогаш перверзно. |
||
Внеси реплика | страница <1 276277278279280 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |