|
Его |
Внеси реплика | страница <1 2122232425> |
Автор | ||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тие заслепеници небиле свестни дека во богодадените екстремитети има и нешто позитивно, па затоа ги сметале како нешто потполно промашено (излишно). Исто како што нивните духовни чеда денес, не се свестни дека и во егото (може да) има нешто позитивно, па затоа го прогласуваат за потполно промашена и излишна инвестиција! |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеби и нема, зависи кој чита и како разбира. Патем, тоа го ставив Post Scriptum како некаква илустрација на репликата кон Joshua_Tree, а во врска со луѓето кои со осакатување сакаат да постигнат духовност. Не беше посветено посебно на темата, како што не е посебно упатено до никој друг освен до Joshua_Tree. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
следи.. ошо!
when a mystic meets a scientis! пс. убавите навезени зборови - не се знак на интелегенција Изменето од outlook123 - 30.Март.2015 во 17:50 |
||
едно е - не се две
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу прегратки бакнежи и зборови би можеле да се сретнат ......ама егото било пред нив до целта
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе, чоек! - пазар!
модерно-бизнис!! средбите се во тишината доцнам на пијац - има многу лопужи..! Изменето од outlook123 - 03.Април.2015 во 10:41 |
||
едно е - не се две
|
||
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја - (она вистинското)
ќе слушнеш - не ми е битно, што велат другите! погледни - колку само им е битно!! ќе слушнеш - не сакам контрола опули се - колку ја бендисват!! Изменето од outlook123 - 04.Април.2015 во 11:15 |
||
едно е - не се две
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
tuka ima pola vistina...
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
i ovoj e ekstremno pameten covek.....
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
eve primer jas na forumot ne treba da sedam so toj pamet i dusa senior,nekoj nema ni pola od toa moderator
ama ete imam korist interesno mi e.dodeka mi e.
|
||
outlook123
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
|
дали исус ,буда и да не редам.. - ги нема многу!!
биле лузери? што вели егото? уште колку да се распнува - се прашувам само.. пс. далеку сум од паметните - шо знам, некако не ги сакам Изменето од outlook123 - 05.Април.2015 во 23:12 |
||
едно е - не се две
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нели... егото е во суштинска спротивност... со скромноста... ако скромноста ја гледаш како мана... |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Skromnosta e doblest koja retko koj ja ima.
Ego ne postoi. |
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |