|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 8788899091 100> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...uste najdov,polno gi ima..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди,
Си купив повратна карта за Дубаи за само 198 евра! Купи си и ти па заедно да одиме
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NEMOJ...NE ODI...NE ME OSTAVAJ SAM ...NA FORUMOV...
Moderatori,samo se zezam so Dada mi,nemoj odma da me iskljucite... poradi nenaplaten dolg....kon Inkvizicijata... P.S.ako sakas da si go prodolzis prestojot-samo javi-ako treba ke zeam kredit... |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што? Повратен авионски билет до Дубаи само за 198 евра ??? ДОЛУ ВЛАДА! Зен: живот је такав, чупав и длакав, али кад се обрије ништа му није. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
d iv
eve link http://www.flydubai.com/en/ se e politika be |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди Кажи им дека Бранко е крив за цената на билетот Таа цена е дури и со куфер и рачен багаж! Сега виза и ќе одмараме. Може и Малдивите да ги посетиме, за 400 евра џабе е
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди, Таман решив годинава сама да направам баклава, ми направиле и ми ја донесоа. Ете како се станува недомаќинка... Само уште шербетот да го погодам. А од празнициве и од одморот изгубив веќе ориентација и за ден и за месец и за година. Ги испогрешив сите документи со 2014-та... |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди...
Што си е ред,си е ред...Па сега дај што даш. |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море драг идивиди,да не нешто си се уздисал и ти
со странски служби па те тресат бомби...Ќе те ставам јас на присмотра малце! |
|
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dragicka
Super mi e denes fala mu na gospod, ama sekogash moze podobro. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди, еве веќе 7 години како си ми драг |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди,
Некогаш колку и да се трудиш, џабе е. Некогаш малку е. Некогаш многу е. Некогаш требало уште маааалку. Некогаш премногу си направил/а. Луѓето станале многу алчни. А јас премногу добра. Затоа ти викам, некогаш е најдобро трај и прај. Сам за себе и за никој друг. Никој да не те разбере. Доста е што знаеш самиот ти. И тишината.
|
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dear IDIVIDI,
Aj molim ti se kazhi mi kako mozham da gji pronajdam moite prijatelchinja od na forum ??
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди...
Ау фатаморгана |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Внеси реплика | страница <1 8788899091 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |