|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 218219220221222 229> |
Автор | ||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па добро шефке,до кога ќе читаш вакви опозициски портали...
Во времето кога оваа фотографија е сликана,мајсторите биле на пауза за пушење.Оти ние сме си демократкса земја. *Заборавив да надополнам...Секој може да пуши на одредени места. А за да комплетно биде задоволена вистината,ме намачи да одам дури до таму за да ја сликнам и со тој детал. Ексклузивно ќе ви кажам ми забранија да сликам...Ова дело ќе ја краси влезната сала. Изменето од Орка - 26.Март.2015 во 23:12 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еееее Орка, многу јака сликата. Ама веќе ти е демоде. Слушам Swarovski веќе не бел актуелен, туку бисери се барале.... Ќе мора нова слика да правиш. |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека на толку многу барок, не оди вакви никакви, ај да не кажам комунистички ламби по улиците. Си сака и по едни вакви раскошни лустери да ви закачат. Изменето од Анастеа - 10.Април.2015 во 01:14 |
||
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не се гледа бе сликата
|
||
old d4b3
|
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шефке веќе ми даде идеа штом во мода биле... Но мора да признаам немам воља да го губам времето на нив. Еве вака би одело... Јустиција би била поднаведната со свиткана кичма, и додека со голем напор се обидува терезијата да ја држи над главата...Пустите бисери околу вратот ќе тегнат кон амбисот. Можеш ли да го замислиш тоа како изгледа Сетики ми пукна филмот,не можам да сликам. |
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Г-дин Тошо Малерот такозвано Васко Тодоров за Скопје 2014 |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
инаку, чисто за информација, овој дел од снимката беше исечен после оригиналното пуштање во етер на епизодава
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште еднаш да им се покаше на Неписмените Властодршци и нивните неуки советници,ја згрешиле темата ,не било барок,туку Неокласицизам и тоа оној ГРЧКИОТ.
http://libertas.mk/британски-гардијан-како-скопје-стана/ Британски Гардијан: Како Скопје стана новиот главен град на кичот во ЕвропаТоа е општо познато,кога кецарошио и неписмени ја водат државата,со купени дипломи. |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што убави барокни контејнери. Баш ќе си одговараат со уличните лустери. |
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе го биде...Малце ќе се помачат,ама барем шемата со лифтовите е проверена.
А со оглед дека денес брзопостапно се вадат лични карти... Центарците од улица Пустец се во куќи нема да им пречи и лифтот да се раасипе. Изменето од Орка - 26.Април.2015 во 10:13 |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што стана со народната воља за реновирање на Трговскиот центар? Каков е резултатот од собирањето гласови?
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И што значи тоа во суштина, особено што ова се случува во општина која опозицијата ја смета за свој бастион? Дека покрај малиот број гласноговорници кои се противат на градбите со наокласична архитектура (погрешно наречена "барок" ), мнозинството на народот се сложува со тоа што го прави оваа влада ? И што вели сега опозицијата, дека народот повторно не знае што прави, дека не знае што сака, дека е манипулиран, дека е лажен… каков изговор за својата непопуларност бара сега ? |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи едноставно е...
а сеење магла и задоволство од победа на дијаспора-обожаватели-на-само-ним-позната-идеја-за -Македонија-обединета-ама-раскарана-и-поделена-е-друга-приказна... е веќе позната работа, но... тие што излегоа на референдум , претпоставувам 90% гласале ЗА останување на ГТЦ таков ко што е... значи окулу 40%... тоа се гласачи на опозиција... преостанати се од позиција, неопределени, оние кои не гласаат за никого и никогаш и оние кои не се ни тука да гласаат... по било која логика, тоа значи дека опозицијата немаше да го добие овој референдум, затоа што не излегоа да гласаат оние од позицијата, кои би гласале ПРОТИВ, но би ја исполниле квотата од над 50% со самото излегување... ДПМНЕ не мораше да води ни кампања, уште помалку да излегува на гласање... знаеја дека СДСМ сами себе ќе се победат... едноставно немаат доволно гласови за повеќе од 50% излезност.. тоа значи дека овие од опозицијата сеуште мислат дека си имаат работа со малоумни сељачишта... тоа е позната полукомуњарска препотентност... што друго... Изменето од којсумјас - 29.Април.2015 во 18:12 |
||
Внеси реплика | страница <1 218219220221222 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |