|
СП во ракомет - Катар 2015 |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иранците Садамови браќа??? Садам е од Ирак и е Сунит, а Иранците се Шиити,
се сакаат отприлика како Србите и Хрватите, дури и уште повеќе... За Стојанче Стоилов мислам дека не искоментира Златко туку Драган Николовски (од А1), и тоа цитираше некој ирски новинар што се разбирал во ракомет, не е негово. Инаку ова беше античко дерби, македонската фаланга уште еднаш ги порази Персијците овојпат во битката во Доха... |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аууууу ситничар ....
Јас не навлегував во ТОЛКУ детална анализа .... 1. Ги нареков „Садамови браќа“ по изгледот без да ги анализирам односите 2. Натпреварот го гледав без тон на WEB Max Tv а коментарот дека е на Калински го прочитав на Твитер (моја грешка - непроверена информација) А и што е битно бе буквалист, победивме и толку.
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро е и што жените барем следат ракомет |
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Следат,следат и ракомет и фудбал. Кошарка не од времето на последната Југославија, тенис повремено и така ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со Тунис не можев, ама вчера си ги гледав. Иако не беше возбудлив и адреналински натпреварот, сепак победа си е победа. Па дури и со втор состав, мудро од Обрван.... Одбраната само дупка-до-дупка, ама ај да не ситничариме ... а и не смеам да кажам ништо лошо за Борко, оти Блу ќе ми се скара Утре ќе бидат подобри. Еве и катарските шеици навивале за нас. Освен ако не се некои наши камуфлирани навивачи... |
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Победа не е победа ако не е драматична.
Се знаеше дека ќе биде тешко, но со почетокот на натпреварот се понадевав предвреме дека можеби и нема да имам причина повеќе за инфаркт. Е ништо од тоа, џабе се надевав. И се си велам ќе се навикнам и нема да се нервирам до толку ама ете не бидува. Кире беше во аут, Борко исто (признавам), Ренато се обидува да си го најде местото во репрезентацијата а Прибак не извади... Мислам дека ни украдоа еден поен на 18 мин. и 42 сек. ( оние со t home потврдија со враќање назад на снимката). Босанците паѓаа како круши 5+ за добрата глума. А судиите се посебна приказна ( се ми се чини дека се учеа на нас ) Како и да е ХЕТ ТРИК за Македонија на ова СП БиХ - Македонија 22:25
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE pismaniv...TEBE ke te zeam-ne Mirkuloski
|
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мислам дека имаме квалитет за 1/2 финале, дури потајно се надевам
и Хрватска да ја победиме, не ми изгледаат нешто пресилни како порано... |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прибак не извади завчера, ама денес изгледа нема да игра. Морал ли баш сега да јаде сладолед бе... Кире имаше лош ден завчера, ништо страшно. Денес има да се распука како што знае тој, ќе бидат подобри... пак Некако созреани се ова првенство, тоа ми се допаѓа. Искуството си го прави своето. Што и да направат со Хрватска, сакам како и секогаш само да гледам добра и жестока борба на теренот. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Barem se obidovme, shto vika Blue srcevo kje me stegneshe. Odamna ne sum gledala nekoj natprevar bez zbor da izustam
Imaa dobra odbrana hrvative, (plus mu go udriv merakot na golmancheto ) nas koncentracijata ni odleta nekako... Vazno e da se igra, neli povekje srekja sledniot natprevar... 26:29 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наздравје нека ни е!
Македонија - Хрватска 26:29 Првото полувреме срцето големо како планина (лавовско де ), второто полувреме дијазепам на маса и чаша вода Знаевме дека нема да биде лесно, претпоставуваме дека ќе изгубиме ама се надевавме на победа (леле колку поетично ). Како и да е, не знам за вас ама сепак ова беше добар натпревар. Да не им беше голманот решето ќе ги направевме. Е сега не е дека и нашите се за сите пофалби. Не ми е јасно зошто Филип Лазаров, зошто Наумче Мојсовски, зошто и (мојот ) Борко Ристовски не се менуваат од селекторот кога не им е денот бе? Зошто на клупа се држат Вугринец, Прибак, Диви ... Ете не знам. Ќе одмориме па во петок ќе се бориме за втората позиција во нашата група.
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изгледа треба уште фурни крух да изедеме па да ги тепаме Хрватите,
се гледа дека се подобри... мене не ми беше јасно зошто кога имавме можности за контри запиравме и одевме на долг напад... |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |