![]() |
|
Кога сте патувале последен пат и каде? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I oficijalno da se chekiram od Montreal - Canada
Pa fala mu na Gospod konecno zxa prv pat vo Kanada , oleeee oleeee , sledni 3 dena ke setkam tuka
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Sani bich nedela dena a sega sum po rabota vo Tetovo.
I vidov duri 4 crni machki ![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Викендов во Струмица
![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Vikendov bev vo Bansko...i pak bi...
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Welcome to Malaysia - truly Asia <3
check in - Kuala Lumpur ...its always good to be here :-) |
|
![]() |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Последен пат бев во Македонија
Следни на репертоарот се Пекинг , Франкфурт , Кувејт , Будимпешта и Мајами за овој месец ![]() Јупиииииии ке идеме наскоро во Мајами , па се вклучив на форумот да се полигавам малку во мој стил ![]() П.С. Valerija и evangeline ве гушкам ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Минди, да ми го сликаш Мајами и да му кажеш дека ќе се видиме наскоро
![]() И да си жива и здрава ![]() Јас до Охрид само прошетав, демек за празников...
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Da se cekiram samo.
Pozzz od Miami,Florida |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Back to back US flights
Momentalno vo Philadelphia, USA |
|
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Поздрав до Минди.. блазе си и` што толку патува
![]() ![]() Ова како е раскажано од стјуардесата ми делува доста драматично.. ![]() http://www.idividi.com.mk/omnibus/panorama/980550/index.html?referer=forum |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Поздрав LiDivio друже и до тебе
![]() Офф топик малце Искрено , закон им се законите, само строго , јас одсекогаш сум сакала да се знае, ако си дошол да работиш ке работиш нема да се К*рваш. Си дошол во муслиманска земја ке ги почитуваш законите . Што се однесува до здравтвени проблеми , мора да идеш редовно на фитнес да го одржуваш телото , плус внесување вода и витамини. Ако си мрзелив , нормално дека ке има последици по здравјето, мора активност. Јас сум претерано живчена личност и место не ме фаќа , така да не ми пречи што имаме различен распоред , се лета сабајле, па вечер , па се е испомешано и со саати и со временски зони. Единствен проблем што ме мачи и поради кој ке морам наскоро да дадам отказ и да се префрлам на аеродромот (ground staff ) е што ке мора да му се посветам на дечко ми, стварно немам доволно слободно време за љубов. А се останато немам гајле, наспана сум, најадена дури и 10 кг здебелена, моментално сум 72 кг ![]() Во животот мора да се знае што ми е приоритет , па време ми е да се концентрирам малку и на љубовно поле да не бидам себична и цело време работа та работа. Ај сега ОН ТОПИК. Последен пат бев во Јужна Кореа Следен лет е Washington DC , очигледно компанијава обожава да ме праќа на американските летови. Олеее олее олеее , идеме Америка повторно и повторно и повторно ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Машалаааа... ![]() ![]() ![]() ![]() Има ли шанси да отидеш некогаш во Северна Кореја? ![]() Ако отидеш би сакал од таму некое сувенирче да ми пратиш... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ааааа друже не летаме у Северна Кореја.
Следен лет: Минхен , Немачка.
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4849505152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |