IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Спорт > Кошарка и ракомет
  Активни теми Активни теми RSS - СП во ракомет - Катар 2015
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

СП во ракомет - Катар 2015

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Статус: Офлајн
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2015 во 19:26
Иранците Садамови браќа??? Садам е од Ирак и е Сунит, а Иранците се Шиити,
се сакаат отприлика како Србите и Хрватите, дури и уште повеќе...

За Стојанче Стоилов мислам дека не искоментира Златко туку Драган Николовски (од А1),
и тоа цитираше некој ирски новинар што се разбирал во ракомет, не е негово.

Инаку ова беше античко дерби, македонската фаланга уште еднаш
ги порази Персијците овојпат во битката во Доха...
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2015 во 20:55
Аууууу ситничар .... изненадувањеголема насмевка

Јас не навлегував во ТОЛКУ детална анализа .... 

1. Ги нареков „Садамови браќа“ по изгледот без да ги анализирам односите 
2. Натпреварот го гледав без тон на WEB Max Tv а коментарот дека е на Калински го прочитав на Твитер (моја грешка - непроверена информација) ох

А и што е битно бе буквалист, победивме и толку. голема насмевкаплазење
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Модератор
Модератор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2015 во 21:00
Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Аууууу ситничар ....

добро е и што жените барем следат ракомет
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2015 во 21:02
Следат,следат и ракомет и фудбал. Кошарка не од времето на последната Југославија, тенис повремено и така .... газење од смеењеголемо гушкање
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јануари.2015 во 23:41

Со Тунис не можев, ама вчера си ги гледав. Иако не беше возбудлив и адреналински натпреварот, сепак победа си е победа. Па дури и со втор состав, мудро од Обрван.... Одбраната само дупка-до-дупка, ама ај да не ситничариме голема насмевка ... а и не смеам да кажам ништо лошо за Борко, оти Блу ќе ми се скара плазење
Утре ќе бидат подобри.да

Еве и катарските шеици навивале за нас. Освен ако не се некои наши камуфлирани навивачи...голема насмевка

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2015 во 18:49
Победа не е победа ако не е драматична. кубење коса

Се знаеше дека ќе биде тешко, но со почетокот на натпреварот се понадевав предвреме дека можеби и нема да имам причина повеќе за инфаркт. Е ништо од тоа, џабе се надевав. 
И се си велам ќе се навикнам и нема да се нервирам до толку ама ете не бидува. 

Кире беше во аут, Борко исто (признавам), Ренато се обидува да си го најде местото во репрезентацијата а Прибак не извади... 

Мислам дека ни украдоа еден поен на 18 мин. и 42 сек. ( оние со t home потврдија со враќање назад на снимката). Босанците паѓаа како круши 5+ за добрата глума. А судиите се посебна приказна ( се ми се чини дека се учеа на нас замисленост )

Како и да е ХЕТ ТРИК за Македонија на ова СП

БиХ - Македонија 22:25
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
svetosparki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Октомври.2013
Поени: 694
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svetosparki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2015 во 19:05
SE pismaniv...TEBE ke te zeam-ne Mirkuloski
Кон врв
Модератор
Модератор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2015 во 19:14
мислам дека имаме квалитет за 1/2 финале, дури потајно се надевам
и Хрватска да ја победиме, не ми изгледаат нешто пресилни како порано...

Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2015 во 00:28
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2015 во 10:47

Прибак не извади завчера, ама денес изгледа нема да игра. Морал ли баш сега да јаде сладолед бе...

Кире имаше лош ден завчера, ништо страшно. Денес има да се распука како што знае тој, ќе бидат подобри... пакголема насмевка

Некако созреани се ова првенство, тоа ми се допаѓа. Искуството си го прави своето.
Што и да направат со Хрватска, сакам како и секогаш само да гледам добра и жестока борба на теренот. да

Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2015 во 18:35
Barem se obidovme, shto vika Blue srcevo kje me stegneshe. Odamna ne sum gledala nekoj natprevar bez zbor da izustam
Imaa dobra odbrana hrvative, (plus mu go udriv merakot na golmancheto ) nas koncentracijata ni odleta nekako...
Vazno e da se igra, neli povekje srekja sledniot natprevar...

26:29
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2015 во 18:40
Наздравје нека ни е!

Македонија - Хрватска 26:29

Првото полувреме срцето големо како планина (лавовско де голема насмевка), второто полувреме дијазепам на маса и чаша вода газење од смеење

Знаевме дека нема да биде лесно, претпоставуваме дека ќе изгубиме ама се надевавме на победа (леле колку поетично охголема насмевка). Како и да е, не знам за вас ама сепак ова беше добар натпревар. Да не им беше голманот решето ќе ги направевме. 

Е сега не е дека и нашите се за сите пофалби. Не ми е јасно зошто Филип Лазаров, зошто Наумче Мојсовски, зошто и (мојот плазење) Борко Ристовски не се менуваат од селекторот кога не им е денот бе? Зошто на клупа се држат Вугринец, Прибак, Диви ... Ете не знам.

Ќе одмориме па во петок ќе се бориме за втората позиција во нашата група. 
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Модератор
Модератор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2015 во 20:20
Изгледа треба уште фурни крух да изедеме па да ги тепаме Хрватите,
се гледа дека се подобри... мене не ми беше јасно зошто кога имавме можности
за контри запиравме и одевме на долг напад...
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2015 во 03:12
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

Изгледа треба уште фурни крух да изедеме па да ги тепаме Хрватите,
се гледа дека се подобри... мене не ми беше јасно зошто кога имавме можности
за контри запиравме и одевме на долг напад
...
не се разбирам многу во ракомет ама одејќи според кошаркарска/фудбалска логика, и јас се чудев (и пцуев) на истото
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.