|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 217218219220221 229> |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Де фолкскрант“ потсетува дека новото руво на владата се поклопува со планот на конзервативната власт главниот град да го преуреди во класичен стил и весникот пишува дека во центарот веќе се појавиле згради кои наликуваат на грчките храмови, римските триумфални капии и оти на плоштадот никнала голема статуа на Александар Македонски.
Dobriot glas daleku se slushal, loshiot ushte podaleku?!
Изменето од evangeline - 07.Јануари.2015 во 11:50 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекајте сега СТАНУВАШЕ ЗБОР ЗА БАРОК,па пд КАДЕ НЕОКЛАСИЦИЗАМ И ГРЧКА КУЛТУРА-АНТИЧКА,па по незе чезнеел татко му на Александар кој сакал да станел КУЛТУРЕН-ГРК,а не да го викаат БАРБАРИН во ФИЛИПИКИТЕ,или син му Александар кој ја ШИРЕЛ ХЕЛЕНИСТИЧКАТА КУЛТУРА.ПА СЕГА ШТО Е ОВА ВИ СЕ МОЛАМ НА ШТО ЛИЧИ ВЉАДА.Гипс КАРТОН ли?
Значи МАЈКУ МУ во СЕКОЈА МАНЏА да се става ПИПЕР и после ЦАЦИ бил крив! Изменето од Gorazd777 - 07.Јануари.2015 во 14:02 |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Povtorno strucnjacite od site oblasti...I,sea,so se dogovorivte ,koj istorijski peripod ke se tegne po fasadive na Plostad i malce ponataka...Ded0o mi dolgo vreme se protivese4 zasto kerpicot ke mu go rasturime ,za da sme praele fasada
od stiropor...Ja,otkoga pamtam kerpicov e tuka i nisto ne mu fali...Dedo,kukata ke ti padne a ti si se fatil za kerpicot...Ama,DESET generacii se profrckaa tuka tuka mi se spomenite...Taka e dedo,ama od spomeni ne se zivee....i nikna ubava fasada,kade so sea nemozam da go odvojam negoviot grb od zidot,sedejki si na stolceto so cokance u ruka,evocirajki si sp[omeni... |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa toa celo vreme ti go zboram-IC NE SE TRUDI,da objasnuvas nesto swo ti e Naucna fantastika...zastani zad mene,do mene,pred mene i...cekaj...
|
|
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ТИЕ КОИ СЕ НЕПИСМЕНИ ,ПОЛТРОНИ,НЕУКИ,оваа ГНАСОТИЈА ОД ВЛАСТ,која ги држи како КУКЛИ ВО КУКЛЕН ТЕАТАР,и да им се НАЦРТА,а не ОБЈАСНИ,тие пак ЌЕ БИДАТ ПРОСТИ,
НО ЗАТОА ИМА РАЗУМЕН СВЕТ И СЕ ЗНАЕ КАДЕ ГО СТАВИЈА ЦЕЛОСНО ОВОЈ ЦИРКУС ОД скопје 2014, ВО ИДИОТИЗАМ. За постручно и ептен подетално,можете да го ПРАШАТЕ диркеторот на Управата за заштита на Култруното Наследство,тој е МНОГУ СТРУЧЕН и ќе дознаете се.
Изменето од Gorazd777 - 16.Јануари.2015 во 19:38 |
|
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
abnormalen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
abnormalen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
abnormalen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
д4 б3
Сениор Регистриран: 17.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 1206 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.kurir.mk/republika/skopje/188060-FOTO-GALERIJA-Postaven-spomenikot-na-Gorgi-Sugarev-vo-Skopje
Сугарев, Пере Тошев, Никола Петров Русински, Андон Лазов Јанев- Ќосето благодарско |
|
old d4b3
|
|
abnormalen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-shto ne duvne i tuka vaka: ŠOKANTAN VIDEO (VIDEO) NOSI JE KAO DA JE OD PAPIRA: Bura srušila fasadu sa zgrade u Splitu!pa da go sogoli i skopskiot vashar. |
|
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Честито нова фасада. Наместо Јустиција, можеле да стават скулптура на Софија. Не Софија како симбол на мудроста, туку Софија Лаличиќ, како симбол на нашето правосудство. Ми фали само Swarovski детал. И знак за забрането (или дозволено) пушење. Изменето од Анастеа - 26.Март.2015 во 10:13 |
|
Внеси реплика | страница <1 217218219220221 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |