|
СП во ракомет - Катар 2015 |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ете го започна СП во ракомет - Катар 2015. Отварањето во полза на домаќините.
Катар - Бразил 28:23 Салата празна. Имаат пари ама ја немаат љубовта кон ракометот. Имаше една интересна група на „навивачи“ која секогаш кога ќе ја покажаа во кадар ќе ме насмееше слатко. Се прашувам по колку пари им дале да мафтаат со знаменцата? И уште еден МНОГУ БИТЕН момент ( и колегата Ли ќе се сложи со мене ) - Златко Калински како коментатор на МТВ
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
во СФРЈ (колку што се сеќавам) Златко беше задолжен за ракомет, Таско за фудбал и покојниот Иван Мировски за кошарка...
сигурно Калински ќе биде на висина на задачата уште да го земе и Дарко Панчев за стручен соработник... |
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако дека ќе биде колега ... само тој може толку поетично да ја опише драмата која не очекува деновиве ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
против Хрватска ни е загарантиран поразот, против Иран победата,
а против останатите 3 екипи се` може да се случи, дури и Тунис да го победиме, но и од Австрија да изгубиме... |
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нема да претпоставувам.
Ќе си седам, ќе си гледам, ќе викам, ќе колнам, ќе вреѓам, ќе плукам и ќе се надевам дека нема да ме фркне срцето ...ете до толку сум ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo momentov te zamisluvam, ne pcuesh bash A jas pa, tolku zanesena bev prvo poluvreme, mi ostana cela rabota nezavrshena. Stoejkji gledav Iskreno me iznenadija malku, ochekuvav za nijansa polosha igra. Iako pak, kako sekogash od gotovo veresija si pravat, ama ako, toa im e zashtiten znak |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I na kraj me iznenadija maksimalno
Bravo be! 33:25 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега уште фали од Австрија да изгубиме... |
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено не очекував токлу лошо Тунижаните да изиграат, ние не бевме толку добри колку што покажува резултатот...
Се надевам дека вака ќе продолжат, само да не се кренат во облаци после оваа победа.. |
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ти што промаши, промаши колега јас сум си ваква
Уште еднаш се докажа зошто Борко ми е омилен, му ја сакам насмевката бе и кога ќе прими и кога ќе одбрани ... Пак се провлекува прашањето дали Миркуловски има бенифициран стаж во репрезентацијата се чини дека и на ова СП тој пак најмногу ќе јаде ќотек. Дечките беа СУПЕР. Јас си викав, рацете ме болат од ракоплескање и ми се допаѓа тоа што не избрзуваа како што знаат и се гледа коначно дека се добар и уигран тим.... Македонија - Тунис 33:25 без многу драма Само напред, јас не сум од оние со Македонскиот Синдром и нема да очекувам пораз туку само нови победи ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
LiDivio
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
какви Македонци сме ако и после победа и после пораз не почнеме да плукаме...
|
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
HOW YES NOW...KE se razvedam od zena mi i ke go zeam Mirkuloski
|
|
ANA_MARIJA
Сениор Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од Blue Scarlet - 16.Јануари.2015 во 23:23 |
|
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат, Гајле ми е ако утре запре светов |
|
Blue Scarlet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ова е веќе македонската репрезентација што ја знаеме, арно ама оти вчера ме разгалија денеска сум во прединфаркта состојба ....
Па тоа Садамовите браќа нели аутсајдери па едвај ги победивме бе. Вчера 33, денес 33 но денеска разликата беше само 2. Класични грешки, избрзување, експериментирање, опуштеност ...... Победа си е победа бе, што ни е гајле ... Македонија - Иран 33:31 П.С. Заборавив многу битен момент кој дефинитивно треба да се прибележи. Изменето од Blue Scarlet - 17.Јануари.2015 во 21:05 |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |