|
Чувства |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не ги кријам емоциите, кога сум тажна брате тажна сум и крај не ке
изигравам глупи август и маска пред другите... Кога сум љута, љута сум
најчесто тогаш сите дознаваат, знам да викнам, опцујам а богами и некој
регистар зафрлам
ако ептен сум извадена од кожа, а тоа можат само луге со ниска свест да ми го предизвикаат и лажговци се разбира... а можам и да бидам лута и на сето тоа сеир да факам.. зависи.. А кога сакам?? туууу Сите знаат дури до Јапонија се слуша Да се дообјаснам има луѓе не разбираат.. Грличка ова беше до тебе мила Изменето од natalija - 19.Септември.2006 во 15:32 |
|
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ...kandid..gi nemam site odgovori..ako gi imav togas ke bev bog ....se sto sakam e da go kazam mojot stav...stav na obicen smrtnik ....i ne se lutam...zosto da se lutam ...ti si imas svoj stav za nestata...jas moj ...bas e fino toa ...covek taka uci ,se usovrsuva... draga moja kandid
|
|
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе те реплицирам малечко за да се допрочита.. 3 Години се во прашање... Не мора да му кажуваш те сакам, најтежок збор..Покажи му некако на начин кој што ти мислиш дека он прикладно би го прифатил..Доколку ја прифати играта продолжи понатаму, зборовите сами по себе ке си дојдат. |
|
|
|
Kockar
Сениор Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Natalija...toa sakav i jas da go kazam..milo mi e sto sme istomislenici
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala za sovet, ama se cuvstvuvam nezgodno ako gi pokazuvam i tie losi cuvstva, a ne za drugo, ne sakam da im go rasipuvam raspolozenieto na drugite poradi moite takvi cuvstva |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
затоа и се пријателите ако ти се вистински пријатели да ти се најдат и во добро и во зло..
Не е само да им ги прикажеме добрите чувстав.. Понекогаш многу совети се добре дојдени така не ги прикривај никогаш.. Тие што те сакаат ке ти се најдат и во најлошото.. |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate mila, mene samo ko mu pukne filmot , togas mozam da gi pokazam losite cuvstva, vo drugi slucaevi, se trudam da gi sokrijam. Uste nesto specificno za mene: mnogu lesno moze nekoj da me iznervira, ama tuka e i mojata tolerancija |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate, mnogu te sakam
lele out od temata sum, ako vi smeta ovoj post brisete slobodno, ama morav da se iskazam |
|
|
|
Kockar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Girl...se gleda deka si golema drugarka....sepak drugarite se tuka da ti pomognat ...ako mozes da se spravis sama so tie losi emocii super bas mi e milo
I girl ne bese sovet tuku moj stav...ne me biva bas za soveti ...no ako ti pomogna mojot stav milo mi e
|
|
|
|
malecka
Сениор Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 185 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам 17 години и тоа ми е сосем доволно за да бидам свесна кога некој осеќа нешто за мене и тоа е повеќе него од желба за секс... И верувај, нинџа, дека многу добро го знам типот за да би ме изиграл така...али ок. Ти си имаш свои ставови и мислења, јас свои...па и не би било интересно сите да сме истомисленици, нели?!
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ете и јас го викам тоа.. Се случува нервозата да ја прикријам таму каде треба...само ако може да ми се врати злоупотреби..иначе кај најблиските не ја кријам.. 100 на саат се како да ми помогнат и тоа завршува најчесто со добро расположение и смеа.. да ги кријам ке мизерувам со нив уште многу време.. |
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тооо Мало само напред мила и буткај се пред себе...Бори се за своето |
|
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
--------------- Devojce ja sakam da te zashtitam ...ti kazuem od maska gledna tocka... sto se prai koga mu se nudis na tacna... a ti imas negde 17-18 godini... Hhh ne mi bese muabetot za loso ... zimi katanata |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj ne e dovolno zrel da go sfati toj gest ... zatoa PAZI SE
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |