|
Сакам да прашам... |
Внеси реплика | страница <1 117118119120121 122> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдп...така многу да не зачитате
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdp ... ima li zijan od citanje ?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DALI SEA GI IOMAM KRITERIUMITE I STANDARDITE NA FORUMOV?
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo politika ne i nema da gi imash dodeka pishuvash nepovrzani raboti. Pak i otvori rabota na Zvonchica, ccc sramota |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STO li mi e Zvoncica denes u Top forma...Od usta ne me izvadi?!
New ke e na arno...ne ke e... |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДП.. што е со темата за секси дедо мраз.. или ја не догледувам
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sdp, ako nekoj znae..
Od koj datum navamu vazat smetkite za ova vlechenje za onaa nagradnata?? Prv pat se reshiv da pushtam |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фискалните сметки се со важност од ноември 2013 год
Јас па играм редовно од прв момент:)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдп... дали сме живи и здрави сите... да не пукнал некој од јадење деновиве? |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала Вале, ама иако пратив дури 10, немам јас таква среќа
СДП, Анастеа, како зрното грашок?
|
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СП колку дена одмор ме следува во Шутка или Идризово ако кренам некоја теткица на клоци?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ич....ќе пробаат прво да ти наплатат на секој можен начин....нема да те хранат бадијала ако можат прво да ти наплатат
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќути, одвај го погодив со вилушката Јас СДП...ќе ти стои Баба Мразицата за 2016-та?... Оти еве ја кај е, што ќе ја менуваш |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne be, nie elkata ja chuvame do Vodici, togash slavime eden rodenden i sakame ushte da ne drzi praznichnata euforija
Do togash i baba mrazicata kje stoi |
|
|
Внеси реплика | страница <1 117118119120121 122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |