|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 258259260261262 339> |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога се сака, се може и на крај на светот да се отиде за еден ден. Се друго е само оправдување
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк,време е за шал и топли ракавици
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК ... Чао колешки ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме оставија сама женичкиве
Чао колешке, слатки сни
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК...убаво ми е дружењето со вас,но околностите не ми дозволуваат повеќе слободно време за нет дружба.Она малку слободно време го користам за реална дружба,а и тоа не е толку многу колку би сакала да биде.
Денес е последен ден од старата година,не вртете се назад,заборавете на непријатните случувања од истата и цврсто зачекорете напред во Новата Година,полни со верба ,љубов и енергија. Ве сакам и почитувам сите до еден,со Вас имав прекрасно поминато саати и саати,море денови и денови,а и ноќи и ноки. За сите Вас .........
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК...Ај Среќна Нова Година
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќна и бериќетна 2015!
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќна Нова 2015!!!
Да сте ми живи и здрави, среќни и весели, успешни и насмеани и во новата 2015 година. Ова малку фотошоперско од цел идивиди за сите гости, набљудувачи и манијаци. Чекам замерки од Орка |
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќна Нова Година на сите Идивидовци! Нека ви биде убава и весела годината. Ви посакувам на сите тоа што си го посакувате и сами... подобро здравје!
|
|
ANA_MARIJA
Сениор Регистриран: 09.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1275 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќна и бериќетна
|
|
Mи е гајле
И за универзумот и законите кои го движат, Гајле ми е ако утре запре светов |
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekna Nova 2015 godina na site
Изменето од laki_bu - 01.Јануари.2015 во 11:25 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк...Полна со радост среќа и здравје имајте година.
Нека Божикниот дух влезе во Вашите домови,и Ве следи да бидете живи,здрави и праведни кон себе и другите. Вашите постови исполнети со радост нека бидат кога одвреме навреме како гостин ќе минам да Ве видам. |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ценејќи го трудот на колешката (btw одлично завршена работа ) ќе ви посакам на сите Среќна Нова со желба да ви биде поубава и поуспешна од претходната
Изменето од Blue Scarlet - 01.Јануари.2015 во 15:42 |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќна Нова 2015 година, исполнета со многу здравје, среќа, љубов, насмевки, успеси на секој план до сите членови и гости на ИДИВИДИ ФОРУМОТ
(огромна пофалба за трудот за Евангелине) Изменето од panter123 - 02.Јануари.2015 во 07:58 |
|
Внеси реплика | страница <1 258259260261262 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |