|
Што читате моментално |
Внеси реплика | страница <1 157158159160161 163> |
Автор | ||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"19 минути“ - Jodi Picoult Интересна книга, темата и начинот на психолошка обработка. Не сум читала ништо досега од оваа авторка, ама добра е. |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кринот на Нил
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
“Гордост и предрасуди“ - Џ.Остин Си ги препрочитувам сега на италијански. |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kathleen Winzor - “Amber“ |
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да чепнам нешто и од нашиве писател(к)и
Улогата на тангата и нејзиното влијание врз изборот на пердето во кујна - Рада Петрушева |
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
“Парфемот“ од Patrick Süskind |
||
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Внимавај што посакуваш...
...може да ти се исполни... Ај баш да видам што ќе нарави оваа во книгава Веќе една недела ми беше пред нос, не ја ни чепнав, ама денес 70 страни ко на шала си ги прочитав |
||
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Интересна Прељуба - Пауло Коелјо |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Predizvikot i majstorstvoto na organizaciskite promeni
Prof-dr Cvetko Smilevski Mi bese profesor na postdiplomski,spored mene edna od podobrite knigi za menadzment. |
||
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е лошо ти да ми препорачаш некоја книга, оти како гледам имаме ист вкус |
||
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
strucna literatura
menadzment
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
РИНГИШПИЛ - Јелена Бачиќ Алимпиќ
препорачувам |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Додека денес седев и го чекав другарот во двор...
Ја фатив книгата што му стоеше на маса,Двобој од Чехов. Да знаев ич да не ја фаќам Ме занесе начинот на кој е опишан едниот лик, и разговорот кој го започна со неговиот пријател. Арно ми ти ама,книгата ја почнал и татко му а не е негова.Ако имам среќа ќе ја дочитам,ако не останува само да ја побарам низ нетов ако ја има... |
||
Calipso
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Исчезната без трага - Шеви Стивенс
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 157158159160161 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |