|
Љубовни СОВЕТИ |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 62> |
Автор | ||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Been there, done that! Како што кажа, тоа е се. Не вреди за повеќе. Време е за промена. Еднаш се живее, не е вреден за твоите солзи и нервози
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Ring
Нов член Регистриран: 04.Декември.2014 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сето тоа ми е јасно ама јас моментално немам никаква подршка од никој,ми останува да се обидувам и да се лупам со глава од зид. Толку многу ми недостига што нема да издржам повеќе. Ако решам да заминам ке морам да се изолирам, и да бегам од проблемот. А кога и да е секогаш ме стигнува. |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А каква поддршка ти треба? Да ти речат, супер е, продолжи нервирај се, чукај си ја главата од ѕид. Пати поради типот, упропасти си го животот. Па да и јас можам да ти дадам таква поддршка, ама тоа и не е екоја паметна поддршка.
|
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Ring
Нов член Регистриран: 04.Декември.2014 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Подршка од типот на тоа да ми дадат совет како да сфати дека ме загубил, или да бидат покрај мене во тие тешки моменти а не да ми велат батали го. Ми прават полошо со тоа. |
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa takvi soveti treba toj da bara, a ne ti. Koga ima glava za ukras, nego mu trebaat soveti, no i pokraj niv ne veruvam deka nekogash ke mu stane jasno shto izgubil.
Ne mozesh ti da mu kazesh shto izgubil na nekogo shto seuste ne znae deka neshtoto go imal! |
||
||
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka Turskive serii se u tek...Javi mu se,neka gi dzirne,garant ke si najdete resenje,ako nisto drugo,za kolektivno samoubistvo...
|
||
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovaa vise ne se javi....da ne gi glea i reprizite ili...
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Личното искуство е најдобра школа...
ама школарината е многу скапа !!!
|
||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Девојката се гушка толку силно, со таа прегратка да и го скршиш минатото и да и дадеш надеж за подобра иднина
|
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mi rece se barav sebe te najdov tebe. Megjutoa nikogash nema da bideme zaedno radi x pricina. Sto da pravam?
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ти кажа која е причината
|
||
Devojcence
Сениор Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Greska
|
||
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
При изборот на мажот секоја жена треба да знае: Идиотизам,алкохолизам и швалеризам се НЕизлечливи.
|
||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кога љубовта ќе ти даде знак следи ја...
иако најчесто... нејзините патишта се тешки и стрмни...!!! |
||
Внеси реплика | страница <1 5253545556 62> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |