![]() |
|
Љубовни мудрости |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 27> |
Автор | |
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Никогаш никого не потсетувај дека постоиш..
оној на кој си му важен ....никогаш не би те заборавил....
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Ако жена ти каже дека не ја интересира која ти е “таа“ знај дека има изнајмено 3 детективи, лопата, 1 багер и платен убиец.
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Немој да газиш преку ОКЕАН ....
за некој кој ни БАРА не би прескокнал за тебе....
|
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
ја статус - он лајк ја песна - он лајк ја слика - он лајк ја порака - он "seen" од каде иде мудроста денес? ![]() |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
|
Не сте се запρашале неκогаш зошто силните жени баρаат силни мажи?
Можеби затоа што саκаат баρем еднаш во животот да си дозволат да паднат, знаејќи деκа има κој да ги фати.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
![]() |
|
На дното од секоја душа постои скриено богатство...
кое само љубовта може да го изнесе на виделина....
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Љубовта е Лудило.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ова многу ме бендисува, браво
![]() |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Порано мислев дека најголемото уживање е некој да те сака, а не ти да сакаш. Сега знам колку е мачна љубовта што се нуди,а на која не може да и се возврати.
-Херман Хесе |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Како и во се, така и во љубовта, жената ништо не заборава, само складира во хард диск со капацитет од 100 тера бајти.
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Голема е разликата помегу.... Модерна ЖЕНА и ЖЕНА со стил ...
МОДЕРНАТА жена можиш да си ја купиш ! Жената со СТИЛ треба да ја освоиш !!! |
|
![]() |
|
outlook123 ![]() Сениор ![]() ![]() Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
ама каква мудрост!
![]() сдтк- те сакам не логички! ![]() Изменето од outlook123 - 11.Јули.2015 во 08:39 |
|
едно е - не се две
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |