|
Субрата Рој |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | ||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=svetosparki] Za site slepci,ke kazam uste ednas...Na Subrata
ne mu pisuese na celo deka e zaglaven so finansii ............. И на Абу Бакр не му пишуе на чело дека е терорист па дај да му понудиме да инвестира во некоја слободна зона,а и многу добро стои финансиски. |
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не мора на никој да му ПИШУВА на чело дека е МУФЉАТОР.СО ОВДЕШНИВЕ КРИМИНАЛЦИ НА ВЛАСТ СИТЕ АЈДАМАЦИ БЕЛОСВЕТСКИ,ИНВЕСТИРААТ ОВЃЕ,у оваа златна земја,каде можат да се ПЕРАТ ПАРИ И НИКОЈ ДА НЕ ОДГОВАРА,па зарем и АМЕРИКАНЧЕТО не ги испредаши за тоа како нема ОСУДА ЗА НИКАКОВ КРИМИНАЛ;ДЕМЕК СИТЕ БИЛЕ ЧИСТИ.
Инаку ЦИРКУСОТ што го правеа(со субрата ГНОЈ) во нашиот ни главен град ,за тоа и други ГЛУПОСТИ НЕМА ПОТРЕБА ДА СЕ ОДГОВАРА.
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lugje de glejte na sletlata strana ... Kolku li rabotni mesta bi se otvorile ... Gojdari , molzachi , pa tie sho ce praat sirenje , kashkavali , yogurti , pa traktoristi , kombanjeri , sobirachi na trava , seno ...
Ionaka makedoncheto za drugo ne go biva ama bitno e da se namaluva nevrabotenosta
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..abe ostajte,sam sakaat da gi omalovazat i obezvrednat investiciite i tie sto imaa namera da vlozat kaj nas.Eve nekolku ..samo stiklirajte sto e a sto ne e realizirano ili nemale namera da investiraat.
-„Дрисла“ од ѓубрето ќе прави пари 23.11.2011 ...od ovoj proekt veke pola grad e osvetlen,ama od plamenite jazici a ne od svetilki... -17 компании сакаат да инвестираат во Дрисла sep.2011..ovie sakale ama ne sme im dale.Taka mislam... -imase edna avstriska komp. sto dobi pa se otkaza od Tetovo i Gostivar...za djibreto od 1/4 del od Makedonija. ...za hidrocentralite i da ne baram..sto tenderi upropasti opozicijata. ...za naplatnite rampi i avtopatot..za gasifikacija na RM.stvarno del bea so pisma vo koi imase namera..ama ete..sudba nasa e...nema pari. I sega ste se fatile za S "de la" R..cekajte malku,sinovite se tuka,tie ke vlozat od peite na tatko im.ne za dzabe imaat drzavjnstvo duri iustvot go smenivme,po vtor pat(ednas za albancite)sega za niv. zatvorete tema,da ne se nerviram,nema rezon... posto samo srbite ne gi zaeba. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..i ova go najdov.. 19.12.2011. ...Станува збор за локацијата на кое своевремено странска компанија сакаше да гради голф терени. Но, по долгото време без реализиција, општината решила да го измени урбанистичкиот план и да го подели земјиштето на помали парцели...denes,po 3 celi godini, tamu valjda ima desetici firmi so preku 500 vraboteni,so super marketi posta banka.... hotel. ova pogore nema golema vrska so S de la R,ama ima vo konteksot na komentarite na odredeni clenovi na koi navistina im e ..seedno sto slusnale i sto ke kazat.
|
||
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нашиот вечен македонски негативизам… кога владата објави дека Субрата направи договор за инвестирање се јави дежурниот негативизам дека ќе се уништела природата, дека ќе се експропроирало црковно земјиште, дека ова, дека она… сега, кога Субрата не може дa одговори на обврските никој не е позитивен за истото негибнато црковно земјиште, за милионите што државата му ги зема на Субрата од банковната гаранција, за парите што ги даде за купениот објект во Охрид и за другите потрошени пари во нашата земја, туку се фатија за критикување како тоа пропаднал договорот кој никој не сакаше да успее ??? Go figure? P.S. И уште нешто, моше симптоматично, зошто не се говори за сите оние реализирани странски инвестиции и оние отворени работни места, туку за оваа една која не испадна како што се планираше? А да, знам, ова не е тема за такви позитивни муабети… Со Господ напред, ќе се обидам да најдам барем една таква… некогаш… ако воoпшто успеам и тогаш. Изменето од Messenger - 13.Ноември.2014 во 19:16 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
svetosparki
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2013 Статус: Офлајн Поени: 694 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Masoven koitus....Nasata Vlada se zaeba...Mesto miljarda,lapna samo nekoe
bezvezno milionce...I toa kako otsteta za nerealiziran dogovor...No,so mi e najcudno....Ovaa otsteta e pogolema od site investicii na Opozicijava od najstarite vreminja pa se do denes...I kaj sea se zaebala Vladava? I Vie ke kritikuete nekogo ?!Pa,Od Crvenata Sonja,sto Coraviot,u paket so BC,ja proglasija za Menadzer na godinata,do Aboliraniot ZZ, preku Tenkistot Bucko,abdiciraniot''princ''Hari,sto posteno ste izvadile na tezga,a da ne e povrzano so kriminal...Stolbovite na sramot,so trebase da bidat del od prugata kon Bugarija,TAT...Sramnite prodazbi na fabrikite... Pa,i prodazbata na Drzavava so teritorijalnata podelba so ja kreirase BC...Subrata Roj za Vas e Bebe u kolevka...On ke si plati za sve toa so si usral,a Vie sedete si po strana,zivotot tece ubavo i bez Vas-seirdziite... |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа ни е во генот. |
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pocnaa porakite da tignuvaat od dalecnata ....pa vika
Čekaj me i ja ću sigurno doći
samo me čekaj dugo Čekaj me i kada žute kiše noći ispune tugom Čekaj i kada vrućine zapeku i kada mećava briše čekaj i kada druge niko ne bude čekao više Čekaj i kada pisma prestanu stizati izdaleka Čekaj i kada čekanje dojadi svakom koji čeka Čekaj me i ja ću sigurno doći Ne slušaj kada ti kažu kako je vrijeme da zaboraviš i da te nade lažu Neka povjeruju sin i mati da više ne postojim neka se tako umore čekati i svi drugovi moji i gorko vino za moju dušu nek piju kod ognjišta Čekaj. I nemoj sjesti snjima i nemoj piti ništa Čekaj me i ja ću sigurno doći sve smrti me ubiti neće Nek rekne ko me čekao nije: Taj je imao sreće! Ko čekati ne zna, taj neće shvatiti niti će znati drugi da si me spasila ti jedina čekanjem svojim dugim Nas dvoje samo znat ćemo kako preživjeh vatru kletu naprosto, ti si čekati znala kao niko na svijetu ....ova poslednovo ..."srce para". |
||
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За жал, токму така. Нашиот негативизам не само што е екстремен, туку е и перверзен - со генерации станал мазохистичко суицидален. Ние толку сме отишле далеку во тоа што за нас не само што позитивноста нема никаква вредност, туку чувствуваме задоволство и смирение доколку си ја исечеме сопствената гранката на која седиме. И доколку некој ни пријде сакајќи да не заштити и спаси од таа лудост ние ќе го земеме за крвен непријател. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уф ваа негативност ме инспирира да стаам една шега токму овде и сега
и то на српском.. кд могу други, што па не ја.. возио се муја у аутобус ко 22 и тако мујо на тенане размишља.. лагано и полако ко ти.. и каже - гледам људе, варалице, ништарије праве саме, сењаци , влада бљак, све у свему шит и ангелот у позадина запишуе.. секој ден истите желби... о боже мој.. |
||
едно е - не се две
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
outlook123, луѓето никогаш нема да го разберат тоа… дека самите се креатори на нивниот живот и нивниот свет. Тие секогаш ќе ти одговорат дека тоа е бесмислица и оти тие се такви бидејќи другите им го прават тоа… небаре ништо не зависи од нас и свeтов е создаден специјално нас да не онадуе. |
||
|
||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
falbata e r"gja...toa sakam da kazam,kako sakate sfatete,se drugo za nekogo e sabotaza .
|
||
|
||
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"не собирај она што фаќа рѓа.."
не битно кој саботира и кој како сфаќа и кој како сака да каже Изменето од outlook123 - 15.Ноември.2014 во 22:53 |
||
едно е - не се две
|
||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |