|
Секс - како вие гледате на него? |
Внеси реплика | страница <1 343536 |
Автор | ||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hahahaha da Vistinata taa sto ti ja znaes, neli ????? |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
kadela
Нов член Регистриран: 21.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сексот го разнишува светот;) бесловесна форма на општење меѓу маж и жена - може да ја зацрвсти врската, а може и да ја сотре, иако таа (врската) понекогаш на чудесен начин опстанува и без секс :) од Господа е тоа и прекрасно е во очите наши
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сексот е една убава ствар и пореба за сите нас ...
колку повеќе секс имаме толку помалку време ќе имаме да мислиме каква глупост да направиме |
||
janevzoran1
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некој човек да му рече на некој Свештеник (од било која религија) дека вчера се сексал со непозната жена, Свештеникот ќе му рече:
- Епа, супер ! Само на Христијански Свештеник некој човек да му рече дека вчерa се сексал со непозната жена, Христијанскиот Свештеник, строго, ќе му рече: - Еден месец да постиш ! Изменето од janevzoran1 - 23.Октомври.2014 во 12:59 |
||
janevzoran1
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Адам и Ева во Рајската Градина носеле само танга-гаќички;
Плус и сечеле нокти; Затоа толку бргу умреле; (вистина ?!?!?!); |
||
Внеси реплика | страница <1 343536 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |