|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 262263264265266 277> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
опис на сообраќајка во европски записник Изменето од Ninja 35 - 24.Септември.2014 во 18:39 |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја од њега не чудим,тољико зна.
Ама кога по сите институции WC-ињата се со упатство и инструкции за употреба... Од типот: "Сврти се позади тебе и види што си оставил... Десно има четка за чистење." Да не ги редам сега има бисери... Не би ме чудело овај од понагоре и да го работи у некој шаљтер,кад видим и нешто зна. Жими све да за то тољико треба. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кшире кшире љепотани оооооооо,многу добро ова селфи жими све да... Значи ова сеиров у наш крај да не те снајде,ни Вардар после не те прере. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чешкиот Претседател Милош Земан...
Не да е земан се одземал. Има потенцијал,кога таму би отишол за амбасадор. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грубиот со селфито пред Ајфеловата кула... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баба Рога сварила ракија и се чудела со кого да ја испие.
Му се јавила на попот, ама тој синоќа препил ….. бреееее … не бива. И се јавила се на Ламјата, ама викендов препила и таа…… не бива. На овој на оној… сите мортус. На крај му се јавува на Итар Пејо. – Многу си итар, никој не може да ти се сети, ама дојди да пиеме. – Веднаш доаѓам. Баба Рога си ставила една чашка и седнала на прозорецот да го чека. По некое време го гледа трча трча, па паѓа, станува и пак трча, пак паѓа, станува и пак така…. Конечно стигнал. Баба Рога ставила ракиичка, испиле по една, две, не издржала и го прашала зошто така трчал и паѓал. – Кога ќе се сетам на ракијата брзам, кога ќе се сетам дека потоа ќе треба да те легнам, ми се слошува и паѓам… |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е така! Сакаше да направи да биде поинтересна временската прогноза, ама...
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
последно нешто што ме насмеа е што Прилепчани ќе ја прават мајмунарата во Скопје
така беше пишан насловот насекаде по копи пејст вестиве |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga edna vrska stanuva seriozna?
- koga kje gi snema smajlinjata, emotikonite de :))) Изменето од outlook123 - 23.Октомври.2014 во 10:38 |
|
едно е - не се две
|
|
Внеси реплика | страница <1 262263264265266 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |