|
Македонската репрезентација |
Внеси реплика | страница <1 333435 |
Автор | ||||||||||||||||||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||
...neucestvoto na Mundijalot ni donese dobar plasman...nekolku meseci sme nekade okolu 72 mesto,ama slednite kvalifikacii seriozno ke ne turnat nad stotkata..normalno do prvenstvoto koga neigrajki ripame po 20-30 mesta podobri....
a i toa sto nema autsajderi kako nas pa da igrame radi rejting kako porano..sega veke i Andora ...i Bruneji..Papua.... i Slonova koska..i Svinki vrat i slicni,uste tolku ja dramatiziraat sostojbata so nasite...ricari li bea...
|
||||||||||||||||||||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||||||||||||||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||
Загор, аман не ги подрекувај, таман победивме некого.
Сме ги победиле Торе Леванте дури со 4 - 0, со букви четири спрема нула
|
||||||||||||||||||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||||||||||||||||||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||
...aii,duri kade otisle da najdat nekogo raven na nas!. ..pa normalno Skendija ili Milano (ona kumanovskoto) ima reseto da ja napravat.
|
||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||
Туку Шпанија ко да не се со сите за светското и после него, можда имаме шанса за добар резултат од типот 2 - 0, секако за Шпанија.
|
||||||||||||||||||||||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||||||||||||||||||||||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||
..sum gi precenil malku....za nekolku mesta.Ako utnese so LUKS ete toa ke bese jaka fora. |
||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||
...Ne znam zosto ama ova stvarno mi e smesno,koga nie ucestvuvame po pravilo pagjame na rang listata,koga ripame..togas drugite rabotat za nas.Ako ne ucestvuvame na prvenstvata garant ke bideme do 50 to mesto,vaka stotkata de ja sitnime de ja "tutkame".
|
||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||
Денес ја слушнав изјавата на претпоставувам некој член
од репрезентацијата.Ќе парафразирам,рече. -Нема да дозволиме да изгубиме со голема разлика, ќе дадеме се од себе овој меч да го завршиме достоинствено на денот на нашата независност. Ми ја уби желбата да ја гледам утакмицава,кога во овој натпревар влегуваат без мотивација и дух да победат. |
||||||||||||||||||||||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||
na dobroto 104 mesto,nesto kako lani...posle Haiti,Angola,Ruanda....Zambija...Kongo,ama pred Kenija,Mali,....Belize,Lesoto...i normalno barem ovie 4 godini podobri od Sirija...Libija... Liban.
VERUVAJ VO SEBE!!!...VERUVAJ VO SEBE!!!.
|
||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||
ne,na 132 sme bile!... po Grinic.
|
||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||
...ne be,Sirija i Libija i pokraj se bile pred nas!.Kako be,kade igraat ......
|
||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
paralelogram
Сениор Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||||||||||||
Ќе скршиме ли некој збор за победава? Да изиграваме малце форум., еуфорија.. :D шега на страна, свака ни част...
|
||||||||||||||||||||||
Внеси реплика | страница <1 333435 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |