|
Тепачка во Собранието на Македонија |
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Автор | |
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I seto toa navodno zatoa shto edniot na dugiot rekol majmun?!
Dobro be, toa e kompliment za takvi |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде не глорифицирај чунки овие што македонци се кажуваат поарни се...
Само дигаат џева,а јадните плачат за фотеља. Изменето од Орка - 26.Август.2014 во 23:32 |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е, де...
голема работа, се истепале малку... та не се саде они, та не се саде тука... ги има и други, ехеее... само ме насмеа онаа водителката на Сител... вика ваква брука не се памети во парламентот... ќути... не збори, девојко, не збори... |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене воопшто не ме изненадуваат ваквите глупавштини, затоа што со години ги гледам и слушам од блиску и знам со што неандерталци си имаме работа.....
Криво ми е што на вредносната скала во општеството, ваквите индивидуи се високо над мене....плус земаат плата од мене.... |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јавна опомена за тепачите. Па да им дадат барем по една Пофалница на оние со примерно поведение. Ако има такви. Едно време си мислев, со лекарско уверение од психијатар како критериум за пратеници, ќе нема вакви бараби во Собранието. Сега ни во тоа не сум сигурна. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i vo Ukraina se tepaa pred godina-dve-tri,ama gledate sega do kade doturka taa?...za malku ke vleze(se) vo EU.....da ne e Rusija.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |