|
Сакам да прашам... |
Внеси реплика | страница <1 114115116117118 122> |
Автор | ||
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдп,знае ли некој пиволендот годинава кај ке се одржува?
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како што разбрав, пак Кале Меѓу другите - Во четврток Тијана Петок Тамара Сабота Жаре Бербер - иконче што се крсти.. |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдп...За ова ли мислеше
Заради вакви работи не ми се брише профилот на facebook. Според профил сликата која ја имаат на facebook ќе се одржи на Скопско Кале.А во програмава од линкот не видов да пишува. |
||
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мизар е во четврток... некој за?? Сдп де
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве, глупости..
|
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас сум ЗА, ако иде колешката. И ако не летнам пак на одмор... СДП, кој друг ќе оди за да не бидам офтопик?
|
||
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдп...Ако кажам нели офтопик ќе отидам
|
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто да биде офтопик?
|
||
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако потврдам и буквално жив може да ме фатат.
И под дејство на пивото може и трагично да завршам. Сдп...Ќе има ли на телевизија да си гледам |
||
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас одам, а сдп колку одмори имаш Евке? Кога и да те читнам ти за некој одмор се спремаш |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
BIBI_G_3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдп нели знае пред тв пивото побрзо се топли? |
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдп...Може ли да пресметате колку е голем ризикот,кога тука има дури три модератори
Да беше во некој подфорум медиуми,филозофија,политика(можев и да излажам таму),право,медицина...Не ќе беше проблем. |
||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еее Бибче, да ти кажам искрено имам колку што ќе ми дадат. И колку што ќе ми платат. Јас само на беЗплатни одам |
||
||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да прашам кој ден Орка ќе оди на Пиволенд, за да не употребувам метлата за офтопик?
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
Внеси реплика | страница <1 114115116117118 122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |