|
Дали може да постои добро без лошо? |
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам дека ми е лошо кога ме боли главата. Ама треба да знам какво е чувството и кога не ме боли, за да направам разлика. Знам колку е убаво чувството кога си среќен. Ама треба да знам какво е и кога си несреќен, за да направам разлика. Или... ако не постои ден туку само ноќ, ќе си мислиме дека ноќта е нормална состојба, нели? Тоа што го мислев, со еден цитат од омилениот ти Балашевиќ: “Без црне, бела не би вредела...“ |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Слепиот човек не знае што е темнина.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13934 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13934 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,lebati definiraj mi sostojba na slep ĉovek da znae ili neznae što e temnina,,, |
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да осознае слепиот што е темнина треба да знае што е светлина.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,hendikepiraniot slep čovek živee vo odredena zanego konstantna sostojba,,,,koja ne dozvoluva osoznavanje na svetlo ili temno,,,limitiran e so negoviot hendikep za razlikuvanje na dvete sostojbi,,,,, ,,,,a što trebe e sosema druga rabota,,,bidejki za nego nema svetlina,,,, ,,,davaj drug argument ovoj ti e faličen,,,, |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,i PS. poĉni so drug primer ovoj što si go posoĉil so hendikepiranite slepi lica voopšto ne e korekten,,,,
|
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makijaveli...
ustvari... |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,točno,,,,
,,,,ne postoi ništo na svetot osven čistata logika i samiotsebe,,,, ,,dobivkata e varijabilen termin,, ,,,,ili što,,, ,, |
|
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tocnosta na dadena izjava...
e varijabilna sama po sebe... filozofskata poenta nema logika... dobroto i losoto e izbor... i posledica... a filozofijata e pricina... jbg..
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,jbg,,,
,,,koga seushte se bara samoidentitetot ,,, ,,,sekoja logika se gubi vo folozofijata,,, ,,,izborot i posledicata se pricina,, ,,,tochnosta nikogash ne e nechija,,, ,,,,mha,,,osven na,,,, ,,,ustvari,,,,, Изменето од pajser - 06.Јули.2014 во 20:00 |
|
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може,доколку ние луѓето би функционирале на едно сосема поинакво ниво, а тоа некогаш во далечна иднина ќе се случи .
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |