![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни-тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 153> |
Автор | ||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
како накисната малока на дожд |
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
Важно
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Ненаспано
![]() Утепана сум од шетање. И по малку нервозна, малку им бил ручекот. Па кој ви е крив што еден јаде за тројца? М?
![]() |
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Гостите тоа? Мене па еден ми се пожали дека малку го глодал креветот. Ако, нека ми е, кога не знаев да го пратам во хотел. ![]() Да не сум офтопик - ама офтопик сум денес. ![]() |
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Да не Ви беа свекрвите на гости
![]() ![]() Инаку најаден,кафе пиен во мек кревет спиен. ![]() |
||
![]() |
||
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
|
Тоа тоа, гостите! Едниот мртов ладен откако послужив десерт и раскренав чинии, ми вика, дај за мезе малку од таа пршутата што остана, некако малку ми дојде ручеков. А изедоа по две огромни парчиња месо во преубав сос, салати, пренатрупани ордевери за три пати повеќе луѓе од што имав Не знам, изгледа летово ги направи многу гладни да бидат.![]() Орка, да ми беше свекрвата ќе скокав од радост, ама овие ем германци ем изгубени германци ![]() И јас да не сум офтопик, среќна сум барем што ми оставија сладолед за раванијата
![]() |
||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
![]() |
||
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
|
Не кажувај што останало ќе ти се најават некои гости.
![]() Јас на пример за раванијата одма,и во старт да си кажам и малку една ќе ми биде. ![]() Заради офтопикот и јас ќе кажам стрв за благо како да ме фаќа. ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Се чувствувам среќно што не ми текна раванија да правам, а ниту пак ручек...да се живи и здрави деливери сервис
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
|
![]() |
||
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
||
![]() |
||
|
преспиена ![]() цели 2 саати ко во зимски сон, сега ми се иде да јадам и да си продолжам пак ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Ко во ПМС
![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
|
Бев прилично среќна додека не дојдов на макробиотикава. Си мислам да почнам да ја применувам
![]() |
||
||
![]() |
||
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
|
Во исчекување
|
||
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
||
![]() |
||
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
|
збунето
![]() |
||
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 153> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |