|
Постираме песни со... “DOWN“ |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,blagodarnost do site što postiraa tula,,,
,,,izrično i neotpoviklivo baram temeta da se izbriše,,,ili lade li veke ke se smesti da ja nema voopšto,,, ,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не може! Изгубена ми е бришалката. |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас да бев модератор...Не дека сскам.
Ама и казна ќе му дадев цела недела во добро утро кафе да вари. Bee Gees-Down the road |
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ааааа добро с'скаш и ти Ај да не го мачам со кафе, јас само ќе му ја “спамирам“ темава со песни... |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој јас Неееееее
Само повеќе постови да ставам,ако отиде темава во стечај да имам повеќе дневници. Janis Joplin-Down on me |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,,,,,,,, |
|
|
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |