Испечати | Затвори го прозорот

Постираме песни со... “DOWN“

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Забава
Име на форумот: Музика
Опис на форумот: Жанрови, спотови, групи, награди, концерти...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=27218
Датум на принтање: 22.Септември.2020 во 16:09
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com


Тема: Постираме песни со... “DOWN“
Постирано од: pajser
Наслов: Постираме песни со... “DOWN“
Датум на внесување: 24.Јуни.2014 во 13:01
,,,,tuka ke postirame pesni shto vo naslovot,,ili imeto na izveduvachot/ite na pesnata go sodrzhat zborot DOWN,,,
,,kako shto e redot ajde prvo jas ,,pa posle vie ,,


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontroliranaКоментари:
Постирано од: pajser
Датум на внесување: 24.Јуни.2014 во 13:04


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 24.Јуни.2014 во 13:19


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 24.Јуни.2014 во 14:21


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 24.Јуни.2014 во 17:02
https://www.youtube.com/watch?v=V_ONyukSLqA" rel="nofollow - Freddie King-Going down
За оваа саботажа,кафе честиш посабајле.
Онаму down во разно.


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 24.Јуни.2014 во 22:43


,,,,nemit problem,,,кафе


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Gabriela_S
Датум на внесување: 24.Јуни.2014 во 23:08
кај ти текна темава збунетост-------------
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 25.Јуни.2014 во 08:52


,,,ostai otkachena rabota,,,смеење


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 25.Јуни.2014 во 20:08
https://www.youtube.com/watch?v=Lz1TlJGLzqs" rel="nofollow - Dire Straits-Down to the waterline


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 26.Јуни.2014 во 12:59


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 27.Јуни.2014 во 16:17


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: gonzo
Датум на внесување: 28.Јуни.2014 во 22:22


-------------
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.


Постирано од: BIBI_G_3
Датум на внесување: 28.Јуни.2014 во 23:18


-------------
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 29.Јуни.2014 во 00:23

Пајсеру, од кај ти текна темава ох

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 30.Јуни.2014 во 17:11-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 30.Јуни.2014 во 23:09
https://www.youtube.com/watch?v=qchPLaiKocI" rel="nofollow - Kool and The Gang-Get down on it


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 01.Јули.2014 во 02:20
,,,,blagodarnost do site što postiraa tula,,,

,,,izrično i neotpoviklivo baram temeta da se izbriše,,,ili lade li veke ke se smesti da ja nema voopšto,,, ,,,

-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 01.Јули.2014 во 10:51

Не може!плазење злонамерно
Изгубена ми е бришалката.
чекање

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 01.Јули.2014 во 10:58

ѓавол
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 01.Јули.2014 во 11:02
Јас да бев модератор...Не дека сскам.
Ама и казна ќе му дадев цела недела во добро утро кафе да вари.

https://www.youtube.com/watch?v=Oy-qFt9M8LQ" rel="nofollow - Bee Gees-Down the road


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 01.Јули.2014 во 11:08

Ааааа добро с'скаш и ти газење од смеење
Ај да не го мачам со кафе, јас само ќе му ја “спамирам“ темава со песни...  ѓавол


-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 01.Јули.2014 во 11:16
Кој јас Неееееее
Само повеќе постови да ставам,ако отиде темава во стечај
да имам повеќе дневници.
https://www.youtube.com/watch?v=s40vz3xeanY" rel="nofollow - Janis Joplin-Down on me


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 01.Јули.2014 во 18:11
https://www.youtube.com/watch?v=hlv672jqbtE" rel="nofollow - Vengaboys-Up & Down


Постирано од: evangeline
Датум на внесување: 01.Јули.2014 во 18:15


-------------
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.


https://www.youtube.com/watch?v=1DUYlHZsZfc" rel="nofollow - Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 02.Јули.2014 во 12:13


,,,,,,свиркање,,,,,,,


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 04.Јули.2014 во 13:06


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 17.Јули.2014 во 00:47
-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 17.Јули.2014 во 14:36
https://www.youtube.com/watch?v=nkyAMoGrnh0" rel="nofollow - Sting-Been down so long


Постирано од: LiDivio
Датум на внесување: 17.Јули.2014 во 16:30                     


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 17.Јули.2014 во 17:53


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 17.Јули.2014 во 22:38
https://www.youtube.com/watch?v=7kRO6WSPdSc" rel="nofollow - AC/DC-Down payment blues


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 20.Јули.2014 во 17:36
http://www.youtube.com/watch?v=TRtASJNXiNE" rel="nofollow - Scorpions-When the smoke is going down


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 22.Јули.2014 во 11:04


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 22.Јули.2014 во 11:06


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 22.Јули.2014 во 12:55
https://www.youtube.com/watch?v=Xq428DZI-eg" rel="nofollow - Depeche Mode-Never let me down again


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 29.Јули.2014 во 23:09
https://www.youtube.com/watch?v=7zLJxHug_CM" rel="nofollow - The Clash-Im not down


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 30.Јули.2014 во 12:19


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 30.Јули.2014 во 14:05
https://www.youtube.com/watch?v=dk5WCc1iEwk" rel="nofollow - Barry White-I'ts ecstasy when you lay down next to me


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 11.Август.2014 во 23:23
https://www.youtube.com/watch?v=ZarmRLa2p9Q" rel="nofollow - Bruce Springsteen-I'm going down


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 15.Август.2014 во 13:32-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 15.Август.2014 во 13:58
https://www.youtube.com/watch?v=bRTXgGs605Y" rel="nofollow - Simple Minds - Let it all come down


Постирано од: zabegan
Датум на внесување: 16.Август.2014 во 17:57-------------
размисли пред да напишеш глупост


Постирано од: Phantomlord
Датум на внесување: 05.Септември.2014 во 13:03
Не видов никој од бендов да постира-------------
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 18.Септември.2014 во 20:36
https://www.youtube.com/watch?v=ht7mxF9XZiA" rel="nofollow - Johnny Cash-God's gonna cut you down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 18.Септември.2014 во 20:38
https://www.youtube.com/watch?v=N8i5NLyXZdc" rel="nofollow - Johnny Cash-I won't back down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 22.Ноември.2014 во 21:41
https://www.youtube.com/watch?v=09LTT0xwdfw" rel="nofollow - Disturbed-Down with the sickness


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 29.Ноември.2014 во 19:23
https://www.youtube.com/watch?v=OLNTWN0Asmg" rel="nofollow - Explosions in the sky-The moon is down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 12.Декември.2014 во 22:01
https://www.youtube.com/watch?v=XfR9iY5y94s" rel="nofollow - Men at work-Down under


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 09.Јануари.2015 во 21:57
https://www.youtube.com/watch?v=ebuIRHwrHoQ" rel="nofollow - Status IV - You ain't really down


Постирано од: Gabriela_S
Датум на внесување: 13.Јануари.2015 во 19:20-------------
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен


Постирано од: д4 б3
Датум на внесување: 13.Јануари.2015 во 19:50


-------------
old d4b3


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 07.Февруари.2015 во 17:08
https://www.youtube.com/watch?v=wQ58NH7oYX4" rel="nofollow - Red Astaire-Come down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 08.Август.2015 во 20:47
https://www.youtube.com/watch?v=p2tjsNabkzo" rel="nofollow - The kooks-Down


Постирано од: д4 б3
Датум на внесување: 08.Август.2015 во 22:39
the final countdown

-------------
old d4b3


Постирано од: д4 б3
Датум на внесување: 08.Август.2015 во 22:44


-------------
old d4b3


Постирано од: д4 б3
Датум на внесување: 08.Август.2015 во 22:45


-------------
old d4b3


Постирано од: д4 б3
Датум на внесување: 08.Август.2015 во 22:49


-------------
old d4b3


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 30.Септември.2015 во 13:33-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: Анастеа
Датум на внесување: 30.Септември.2015 во 13:55

Оваа сигурно сум ја постирала веќе трепкање

-------------
http://www.youtube.com/watch?v=QCQTr8ZYdhg&feature=related" rel="nofollow - Прав сме и ќе бидеме.
Ни воздух, ни оган, ни вода, туку земја,
само земја ќе бидеме и можеби
неколку жолти цветови.


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 26.Октомври.2015 во 11:20


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 01.Март.2016 во 13:07
https://www.youtube.com/watch?v=YcY3FH208l8" rel="nofollow - Phil Collins - I wish it would rain down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 04.Мај.2016 во 10:35
https://www.youtube.com/watch?v=SvvJbxl4Vmk" rel="nofollow - TheRolling Stones-Rain fall down


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 27.Мај.2016 во 22:11
https://www.youtube.com/watch?v=Zx06XNfDvk0" rel="nofollow - https://www.youtube.com/watch?v=Zx06XNfDvk0

-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 27.Мај.2016 во 22:20
http://www.youtube.com/watch?v=Zx06XNfDvk0" rel="nofollow - http://www.youtube.com/watch?v=Zx06XNfDvk0

-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 27.Мај.2016 во 22:37
%3cspan%20style=" rel="nofollow - https://youtu.be/ZU-DxhRYlDU -


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 27.Мај.2016 во 22:42-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 27.Мај.2016 во 22:46
,,,,,,молитва,,,,,,,

-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 28.Октомври.2016 во 22:02
https://www.youtube.com/watch?v=Sw_2tLHeH5M" rel="nofollow - Sam Cooke-Nobody knows you when you're down and out


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 30.Октомври.2016 во 07:31


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 05.Март.2017 во 15:28


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 04.Април.2017 во 14:26
https://www.youtube.com/watch?v=qEuV82GqQnE" rel="nofollow - The Rolling Stones-Ride 'em on down


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 19.Април.2017 во 03:56


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 18.Јуни.2017 во 23:02
https://www.youtube.com/watch?v=Are2295goo4" rel="nofollow - Bob Marley-Turn your lights down low


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 20.Ноември.2017 во 22:43
https://www.youtube.com/watch?v=0-7IHOXkiV8" rel="nofollow - Kaleo-Way down we go


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 06.Декември.2017 во 21:45
https://www.youtube.com/watch?v=NCtzkaL2t_Y" rel="nofollow - The Beatles-Don't let me down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 26.Декември.2017 во 12:51
https://www.youtube.com/watch?v=zVBDIuunjRo" rel="nofollow - Debbie Davies_Down at the Honky Shack


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 09.Јануари.2018 во 23:14
https://www.youtube.com/watch?v=d1gYJDQXPOk" rel="nofollow - Status Quo-Down down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 15.Јануари.2018 во 22:11
https://www.youtube.com/watch?v=0vyUlO3qgLg" rel="nofollow - LP-Don't let me down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 22.Февруари.2018 во 22:11
https://www.youtube.com/watch?v=DVc4RSjnb00" rel="nofollow - Jeff Beck ft Beth Hart-Going down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 09.Март.2018 во 20:28
https://www.youtube.com/watch?v=ACknHzCG61I" rel="nofollow - Dan Patlansky-Big things going down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 11.Март.2018 во 19:35
https://www.youtube.com/watch?v=u9hlx2pkhEA" rel="nofollow - Freddie King-Tore down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 29.Април.2018 во 15:48
https://www.youtube.com/watch?v=Mgw5j9h8528" rel="nofollow - The Doors-Been down so long


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 04.Мај.2018 во 14:47
https://www.youtube.com/watch?v=TrXpsy2X6_0" rel="nofollow - Rob Bailey & The Hustle standard - Never stay down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 23.Јули.2018 во 11:15
https://www.youtube.com/watch?v=Io0fBr1XBUA" rel="nofollow - The Chainsmokers-Don't let me down


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 23.Октомври.2018 во 01:55


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 08.Ноември.2018 во 20:52
https://www.youtube.com/watch?v=09LTT0xwdfw" rel="nofollow - Disturbed - Down With The Sickness


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 18.Ноември.2018 во 00:44


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana


Постирано од: paralelogram
Датум на внесување: 18.Ноември.2018 во 09:54
https://youtu.be/KDdbzum8ClI" rel="nofollow - https://youtu.be/KDdbzum8ClI


Постирано од: paralelogram
Датум на внесување: 18.Ноември.2018 во 10:11
https://youtu.be/B6ayDxdaBbA" rel="nofollow - https://youtu.be/B6ayDxdaBbA


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 27.Ноември.2018 во 21:24
https://www.youtube.com/watch?v=m2USBVaipcA" rel="nofollow - Pearl Jam-Down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 01.Декември.2018 во 23:37
https://www.youtube.com/watch?v=0dkzpNyKtf8" rel="nofollow - Eric Clapton-Lay down Sally


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 01.Декември.2018 во 23:49
https://www.youtube.com/watch?v=vbqGWTxwZEA" rel="nofollow - Kris Kristofferson-Sunday morning coming down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 10.Декември.2018 во 20:46
https://www.youtube.com/watch?v=JdPV4yO7LKQ" rel="nofollow - Bob Marley-Turn your lights down low


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 10.Декември.2018 во 21:07
https://www.youtube.com/watch?v=rw-MH5C7PqQ" rel="nofollow - UK Subs-Down on the farm


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 08.Февруари.2019 во 23:06
https://www.youtube.com/watch?v=bxngWOmTYE0" rel="nofollow - Skunk & Pavarotti - You'll follow me down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 12.Февруари.2019 во 20:13
https://www.youtube.com/watch?v=LvB2MnIIdMw" rel="nofollow - Queen - Tie your mother down


Постирано од: Орка
Датум на внесување: 28.Мај.2019 во 21:05
https://www.youtube.com/watch?v=BYRCV5yF88M" rel="nofollow - Imany - Slow down


Постирано од: paralelogram
Датум на внесување: 29.Мај.2019 во 06:49


Постирано од: paralelogram
Датум на внесување: 01.Јуни.2019 во 18:41


Постирано од: pajser
Датум на внесување: 02.Јуни.2019 во 11:51


-------------
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontroliranaИспечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk